پخش زنده
امروز: -
بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در خراسان رضوی، امسال از خدمات اورژانسی بهرهمند شدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در نیمه نخست امسال، بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر به اورژانس مراکز درمانی زیر پوشش این دانشگاه مراجعه کردند که حدود نیمی از این افراد در کمتر از شش ساعت تعیین تکلیف شده اند.
دکتر محمد دهقانی در نشست معاونان درمان کلان منطقه ۹ افزود: بیش از ۸۵ درصد موارد درخواست شده از MCMC پذیرش شده اند. (mcmc پنجرهای به درون همه بیمارستان هاست و به معنای آن که بیمار پس از دریافت خدمت تخصصی به بیمارستان مبدأ برای ادامه درمان بازمی گردد).
وی گفت: جمعی از پذیرش شدگان از زائران رضوی بوده اند.
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این نشست هماهنگی حوزه پیش بیمارستانی و بیمارستانی را اصل مهم برشمرد و افزود: شناسایی زودهنگام موارد پرخطر، برقراری ارتباط مؤثر و هماهنگ در همه سطوح و همچنین شناسایی مؤثر و به موقع مشکلات بیمارستانی، از اهمیت بالایی برخوردار است که باید در دستور کار معاونان درمان قرار گیرد.
دهقانی بر توزیع عادلانه امکانات و نیروی انسانی، با هدف خدمت رسانی مطلوب به مراجعان، تأکید کرد.
نشست معاونان درمان کلان منطقه ۹ با هدف هماهنگی بهتر در حوزه مدیریت توزیع بیماران و هم افزایی درباره چالشهای موجود حوزه درمان به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.