پخش زنده
امروز: -
نرخ بهره بین بانکی برای چهارمین هفته متوالی در هفته منتهی به ۱۷ آبان ۱۴۰۲ کاهش یافت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، براساس جدیدترین گزارش بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به ۱۷ آبان به میزان ۴ صدم درصد کاهش یافت و به ۲۳.۵۶ درصد رسید. بیشترین نرخ بهره امسال مربوط به ۸ مهر بوده که به نرخ ۲۳.۸ درصد رسیده بود.
نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به ۱۰ آبان، ۲۳.۶۰ درصد و در هفته منتهی به ۳ آبان نیز ۲۳.۷۱ درصد بود. این نرخ در هفته منتهی به ۲۶ مهر، ۲۳.۷۲ درصد ثبت شد و همچنین در هفته منتهی به ۱۹ مهر به ۲۳.۷۶ درصد و هفته پیش از آن به ۲۳.۷۵ درصد رسیده بود.
نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته منتهی به ۵ مهر با رکوردشکنی ۱۰ ساله به ۲۳.۸۰ درصد افزایش یافت که البته در پایان هفته منتهی به ۲۹ شهریور، ۲۳.۶۹ درصد بود.
براساس اعلام بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به ۲۲ شهریور نیز با افزایش ۷ صدم درصدی به ۲۳.۶۲ درصد افزایش یافته بود. این نرخ در هفته منتهی به ۱۵ شهریور با کاهش به ۲۳.۵۵ درصد رسیده بود. نرخ سود در هفته منتهی به ۸ شهریور نیز با کاهش ۲ صدم درصدی به ۲۳.۵۷ درصد رسیده بود.
گفتنی است این نرخ در هفته متهی به اول شهریور با افزایش، نرخ ۲۳.۵۹ درصدی را ثبت کرد.