گسترش فرهنگ مطالعه و کتابخوانی، ضرورت رشد و تعالی جامعه است
امام جمعه بهاباد: گسترش فرهنگ مطالعه و کتابخوانی، ضرورت رشد و تعالی جامعه است.
به گزارش خ
برگزاری صداوسیمامرکز یزد، حجت الاسلام علی اکبر ابراهیمی بشکانی درخطبههای نماز جمعه این هفته به اهمیت مطالعه کتاب وکتابخوانی در جامعه اشاره کرد و اظهارداشت: گسترش و تعمیم فرهنگ کتابخوانی ضرورت اجتماعی است.
رئیس شورای فرهنگ عمومی بهاباد افزود: فرهنگ کتاب و کتابخوانی باید در جامعه نهادینه و باید به مطالعه و کتابخوانی اهتمام جدی شود.
امام جمعه بهاباد دربخش دیگری ازخطبه ها، بیست ویکم آبان سالروز شهادت شهید طهرانی مقدم راگرامی داشت وافزود: روز ۲۱ آبان ماه، سالروز شهادت شهداى جهاد خودکفایى است. پرچمدار این قافله شهیدان، سردار مخلص اسلام، حاج حسن طهرانى مقدم بود. این سردار دانشمند و متقى که همچنان مجهول القدر است؛ پدر اقتدار موشکى ایران است.
امام جمعه بهاباد بیان داشت: شهید طهرانى مقدم سراپا اخلاص بود. من ۲۵-۲۶ سال هست، ایشان را از نزدیک مىشناسم. همت خیلى بلندى داشت. افقهاى خیلى بلندى را مىدید. یکى از خصوصیات برجسته ایشان مدیریت بود. یک «مدیر طبیعى» بود، درس مدیریت نخوانده بود، اما واقعاًیک مدیر بود.
حجت الاسلام بشکانی با بیان اینکه اندیشه این مرد بود که امروز دنیا را متحیر کرده و اسراییل و آمریکا از ما میترسند، افزود: روز به روز موشکهای کشورمان در حال تکمیل شدن است و نباید این افراد فراموش شوند.
وی ۲۴ آبان را سالروز تصویب قانون اساسی جمهوری اسلامی اعلام کرد و گفت: یکی از خدمتهای بزرگ امام خمینی (ره) ساماندهی کشور بعد از انقلاب اسلامی بود.
امام جمعه بهاباد همچنین ۲۴ آبان سالروز ارتحال علامه طباطبایی راتسلیت گفت و افزود: ایشان فردی بی نظیر بود و هنوز جای این مرد پرنشده است. کلام و زبانش سند بود؛ علامه طباطبایی در تمام علوم و فنون بی نظیر بوده و کتابهای او بی نظیر است و تمامی نویسندگان زمانی که بخواهند کتابی بنویسند محتاج به کتاب المیزان هستند.
حجت الاسلام بشکانی با تاکید براینکه ادارات وارگانها باید از اندیشههای این مرد بزرگ استفاده کنند گفت: علامه طباطبائی اندیشمندی بزرگ اهل دل واهل ذکربود.
وی بیان داشت: علاّمه طباطبائی (ره) حکیمی بزرگ و عارفی کامل در عرفان علمی و عملی است که نه تنها عرفان نظری و عرفان عملی را به خوبی هضم کرد، بلکه عرفان در بینش، اندیشه و رفتار وی نیز متجلّی بود.