تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از بیماریها با پرتقال
پرتقال به دلیل داشتن مقدار زیادی ویتامین C و مقدار قابل قبولی ویتامین A و B و املاحی مانند کلسیم، منیزیم، فسفر و پتاسیم برای تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از بیماریها مفید است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان،
مقدار زیاد ویتامین C در
پرتقال از امتیازهای درخشان این میوه خوش طعم و پرطرفدار است، البته مقادیر قابل قبولی نیز ویتامین A و ویتامین B و املاحی مانند؛ کلسیم، منیزیم، فسفر و پتاسیم دارد.
ارزشهای غذایی پرتقال باعث شده این میوه غذایی مناسب برای تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از برخی از بیماریها باشد، ضمن اینکه خواص آنتیاکسیدانی دارد، مانند باقی مرکبات و به ما کمک میکند سالخوردگی درونی و بیرونی را به تأخیر بیندازیم.
جالب است بدانید که پرتقال میوهای تصفیهکننده بوده و برای پاکسازی کبد و کلیهها و رودهها بسیار ایدهآل است و بالاخره اینکه پرتقال به ما کمک میکند از بدنمان در برابر بیماریهای قلبی و عروقی محافظت کنیم، گردش خون بهتری در بدن داشته باشیم، فشار خونمان را کنترل کنیم و سطح تریگلیسریدهای خونمان را پایین بیاوریم.
پرتقالهای ارگانیک با پوست
پرتقالهای ارگانیک را انتخاب کنید، پرتقالهایی که مطمئن هستید به طور طبیعی و بدون سم و مواد شیمیایی رشد کردهاند. میوهٔ ارگانیک همیشه سالمتر است، خصوصاً اینکه در این راهکار قصد داریم از پوست آن استفاده کنیم.
هروقت از پرتقال ارگانیک استفاده میکنید، توصیه میکنیم پوست آن را دور نیندازید و اگر نمیخواهید در همان زمان آن را مصرف کنید، آن را خشک یا فریز کنید.
چای پوست پرتقال نیز برای کاهش علائم سرماخوردگی و آنفلوانزا مفید است و میتوانید با پوست تازه یا خشکشدهٔ پرتقال ارگانیک چای تهیه کنید.
مواد لازم:
برای آمادهکردن این معجون به مواد زیر نیاز دارید:. ۳ عدد پرتقال ارگانیک با پوستشان که خوب آنها را شستهاید. ۱۵۰ گرم شکر قهوهای یا عسل. دو قاشق غذاخوری پودر دارچین. یک قاشق غذاخوری پودر زردچوبه. یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل. یک لیتر آب
طرز تهیه:
همه مواد را در قابلمهای دردار بریزید و پرتقالها باید با پوستشان تکهتکه شده باشند.. اجازه دهید دو ساعت روی حرارت ملایم بپزد.. بعد از اینکه خنک شد همهٔ مواد را با میکسر خوب مخلوط کنید تا خامهای نرم به دست بیاید.. این دارو را در ظرف شیشهای دردار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
توصیه میکنیم دارویی را که درست کردهاید نهایتاً ظرف یک ماه مصرف کنید. شکر موجود در آن کمک میکند داروی شما بهتر حفظ شود.
چگونه آن را مصرف کنید؟. برای پیشگیری از سرماخوردگی میتوانید هر روز با معده خالی یک قاشق غذاخوری از این دارو بخورید، خالی یا همراه با کمی آب. اگر در حال حاضر علائم سرماخوردگی یا آنفلوانزا دارید توصیه میکنیم روزی سه بار و ده دقیقه پیش از غذا یک قاشق غذاخوری از این دارو بخورید.
از این داروی خانگی میتوانید برای بهبود عملکرد گوارشتان نیز استفاده کنید، مثلاً وقتی که سوزش معده، یبوست و یا نفخ دارید. بعد از غذا، یک قاشق غذاخوری پُر از این دارو در یک لیوان آب جوش بریزید و آرامآرام بنوشید.
خواص این داروی خانگی
درمورد خواص پرتقال گفتیم و، اما دیگر مواد این دارو چه خواصی دارند:. دارچین خاصیت آنتیباکتریال و ضدویروسی دارد و همچنین به بدن انرژی لازم برای غلبه بر بیماری را میدهد.. زردچوبه یک ضدالتهاب عالی است که موکوس و تحریکات حلق را کاهش میدهد.. زنجبیل به ما کمک میکند موکوس را بهتر دفع کنیم، بدن را گرم میکند و تب را پایین میآورد.. عسل خاصیت آنتیباکتریال دارد و تحریکات حلق را کاهش میدهد. عسل بسیار مغذی بوده و دارای انواع ویتامینها و املاح برای غلبه بر ضعف و سستی بدن است.
چای پوست پرتقال برای سرماخوردگی و آنفلوانزا و سرفه
چای پوست پرتقال نیز برای کاهش علائم سرماخوردگی و آنفلوانزا مفید است و میتوانید با پوست تازه یا خشکشدهٔ پرتقال ارگانیک چای تهیه کنید. به هر صورت تمام مواد مغذی و خواص این نوشیدنی گیاهی نصیبتان خواهد شد. عطر پوست پرتقال نهتنها آرامشبخش است؛ بلکه در یک صبح سرد زمستانی واقعاً میچسبد.
دو عنصر جادویی موجود در چای پوست پرتقال، پوست این میوه و دارچین است.
همانطور که گفتیم دارچین ادویهای پُرخاصیت است و علاوه بر افزودن طعم و بو، باتوجهبه ویژگیهای آنتیباکتریال و ضدالتهابی که دارد بسیار مفید است.. در قابلمهای آب بریزید و پوست پرتقال تازه یا خشک شده را به آن اضافه کنید.
پودر دارچین یا چوب دارچین در آن بریزید.. مواد را به جوش بیاورید و شعله را کم کنید تا ده دقیقه ریز بجوشد؛ در قابلمه را بگذارید.. چای را در فنجان بریزید و گرم بنوشید، البته میتوانید عسل هم به آن اضافه کنید.