اورژانس ۱۱۵ تربتحیدریه به دانشآموزان کمکهای اولیه میآموزد
آموزشهای کمکهای اولیه از سوی اورژانس ۱۱۵ این شهرستان به دانشآموزان، معلمان و سایر اقشار ارائه میشود.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم
پزشکی تربتحیدریه
در حاشیه برگزاری آموزش همگانی کمکهای اولیه در یکی از مدارس گفت: در سال جاری ۲۰۰ دانش آموز، معلم و دیگر اقشاری که در معرض خطرهای احتمالی ناشی از کار قرار دارند، زیر پوشش آموزشهای اورژانس ۱۱۵ تربت حیدریه قرار گرفتهاند.
دکتر محمدجواد امیری افزود:آشنایی با سیستم اورژانس و نقش امدادگر، آشنایی با وظایف و کارکرد سیستمهای حیاتی بدن، روش مواجهه با بیماران و مصدومان، احیای قلبی ریوی، برخورد با موارد اورژانسی مانند تشنج، گرما و سرمازدگی، آلرژی، دیابت، برق گرفتگی و غرقشدگی از جمله مباحث آموزشی کمکهای اولیه اورژانس به دانش آموزان و سایر اقشار است.
وی گفت: مدت دوره آموزشی کمکهای اولیه ۵۰ ساعت است و در پایان برای شرکتکنندگان گواهی معتبر صادر میشود.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه افزود: اکنون ۱۰۰ نفر دیگر برای شرکت در این دوره های آموزشی ثبت نام کرده اند که بتدریج برای آنها مباحث مربوطه ارائه می شود.
دکتر امیری گفت: آموزشها بر۲ محور "همیاران اورژانس" و "اورژانس یار" با محوریت آموزش همگانی است و فراگیران این آموزشها در مواقع بروز خطر یا اتفاقات ناگوار انسانی تا رسیدن اورژانس به سر صحنه، از آموزشهای فرا گرفته شده برای نجات جان مصدومان بهرهبرداری می کنند.
دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه، مهولات و زاوه به ۳۷۳ هزار و ۳۱۳ نفر جمعیت سه شهرستان در جنوب خراسان رضوی خدمات میدهد که از این تعداد ۱۸۷ هزار و ۱۷ نفر در نواحی روستایی سکونت دارند.
این دانشگاه ۲۷۲ تخت بیمارستانی در بیمارستان امام حسین(ع)، ۱۹۰ تخت در بیمارستان نهم دی تربتحیدریه و ۲۰ تخت در مهولات دارد.