پخش زنده
امروز: -
طرحهای توسعهای پردیس علم و فناوری شهید چمران دانشگاه تهران با حضور سید محمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران در شهر صنعتی اشتهارد به بهرهبرداری رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، طرحهای توسعهای پردیس علم و فناوری شهید چمران دانشگاه تهران، شامل واحدهای کارگاهی، خوابگاه با ظرفیت اسکان ۲۰۰ دانشجو، مجموعههای ورزشی و ساختمانهای اداری است که با حضور سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران، علی اسدی رئیس پارک علم و فناوری، مهدی فکور معاون پژوهش و فناوری، مهدی شهبازی مشاور رئیس دانشگاه و سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی، حجتالاسلام والمسلمین محمد تنها معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و جمع دیگری از مدیران دانشگاه تهران به بهرهبرداری رسید.
پردیس علم و فناوری شهید چمران دانشگاه تهران در زمینی به مساحت ۳۰ هزار مترمربع بنا شده است که ۱۶ هزار متر زیربنا دارد و بر اساس تفاهم بین سازمان فنیوحرفهای کشور و دانشگاه تهران به منظور ساماندهی مجموعهای از فعالیتها در راستای مهارتورزی، کاربینی، آشنایی با محیط واقعی صنعت، امور فرهنگی و ورزشی و همچنین استقرار شرکتهای دانشبنیان از سوی دانشگاه تهران تجهیز و به بهرهبرداری رسیده است.
علی اسدی، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در مراسم بهرهبرداری از طرحهای توسعهای دانشگاه تهران در پردیس علم و فناوری شهید چمران در اشتهارد، گفت: وقتی ایده اصلی این پروژه مطرح شد، رئیس دانشگاه تهران بر چندکارکردی بودن این مجموعه تاکید کرد و امروز شاهد نمود این هستیم که این مجموعه حاصل همکاری همه واحدهای دانشگاه تحت مدیریت جهادی است و به ثمر نشستن این طرح حاصل پیگیری مداوم رئیس دانشگاه تهران است.
آقای اسدی افزود: وقتی ایده اصلی راهاندازی پردیس علم و فناوری شهید چمران مطرح شد، رئیس دانشگاه عنوان کردند که اگر این کار فقط بین سازمان فنی و حرفهای و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران اتفاق بیفتد، کارکرد تک بعدی خواهد داشت، اما باید این پروژه و این پردیس کارکرد چند بعدی داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: اجرای دورههای مهارتی کارورزی و استقرار شرکتهای دانش بنیان در پردیس علم و فناوری شهید چمران در راستای عمل به مسئولیتپذیری اجتماعی دانشگاه تهران است و اگر مدیریت علمی جهادی نبود، این مجموعه به این شکل در نمیآمد.
آقای اسدی در پایان با اشاره به اینکه دانشگاه تهران یک الگو در کل کشور است و تمام برنامهها و آئیننامههای این دانشگاه الگو برای سایر دانشگاههاست، ابراز امیدواری کرد: این پروژه فقط برای شهرستان اشتهارد و استان البرز نباشد و پردیس علم و فناوری شهید چمران، الگویی برای دانشگاههای کل کشور باشد.
امام جمعه و فرماندار اشتهارد نیز دانشگاهیان دانشگاه تهران را در بازدید از این پردیس و بهرهبرداری از طرحهای توسعهای آن همراهی کردند.
حجتالاسلام والمسلمین مسعود داودی، امام جمعه شهرستان اشتهارد در حاشیه این بازدید، با ابراز امیدواری نسبت به ایفای نقش حلقه وصل بین صنعت و دانشگاه توسط پردیس علم و فناوری شهید چمران، به استقرار بیش از ۱۷۰۰ واحد صنعتی در این منطقه اشاره کرد و گفت: حضور دانشگاه تهران در این منطقه فرصت بسیار خوبی است که فضای تئوریک را به فضای عملی نزدیک کند و با مشاوره علمی به صنعتگران، راندمان کار را افزایش دهد.
فرماندار اشتهارد نیز با ابراز خوشحالی از حضور دانشگاه تهران در منطقه صنعتی اشتهارد، اظهار امیدواری کرد با توجه به ظرفیتهای منطقه اشتهارد، حضور دانشگاه تهران و پردیس علم و فناوری این دانشگاه منشأ تحول در این منطقه باشد.
ابراهیم کردلو با اشاره به حضور سه شهرک صنعتی بزرگ در این منطقه، گفت: امیدوارم با حضور دانشگاه و اتصال بین دانشگاه و صنعت، ضمن تربیت نیروی متخصص و کارآمد مورد نیاز کشور و تأمین نیروهای متخصص مورد نیاز شرکتهای مستقر در شهرکهای صنعتی، به حل هدفمند مسئله اشتغال فارغالتحصیلان نیز کمک شود.
وی با اشاره به تغییرات ایجاد شده و بازسازی و تجهیز پردیس علم و فناوری شهید چمران، گفت: مدیریت دانشگاه تهران اهتمام بسیار خوبی برای رفع مشکلات این مجموعه داشته و توانسته است این مجموعه بزرگ را تجهیز و برای انجام امور علمی و پژوهشی مهیا و احیا کند.