اجرای همه طرحهای درمانی در بستر الکترونیک
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر گفت: با توجه به تجربه گذشته از نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک، برای تسریع در خدمت رسانی و ایجاد عدالت اجتماعی همه طرحهای سازمان بیمه در بستر الکترونیک انجام خواهد گرفت.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، داراب بارگاهی در نشست شورای مدیران بیمه سلامت منطقه ۱۰ کشور (فارس، کهگیلویه و بویر احمد، هرمزگان و بوشهر) در بوشهر، بیان کرد: هدف از این نشست بررسی فرایندها و ماموریتهای سازمان برای خدماترسانی بهتر به مردم در بستر الکترونیک است.
وی افزود: در این نشست با توجه به تجربه نسخهنویسی و نسخهپیچی الکترونیکی سازمان بیمه سلامت، تصمیم بر این است که برای تسریع در خدمت رسانی و ایجاد عدالت اجتماعی همه طرحهای سازمان در بستر الکترونیک انجام بگیرد.
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر اضافه کرد: پوشش بیمهای ۴۷۰ هزار نفر از جمعیت استان که ۸۰ درصد این جمعیت رایگان بیمه شدهاند (شامل روستائیان و ۵ دهک اول درآمدی جامعه)، ایجاد صندوق بیمهای بیماران خاص و صعب العلاج، پوشش هزینهای زوجهای نابارور، پوشش ۷۰ درصدی هزینههای درمان بخش خصوصی توانیابان بهزیستی و در مجموع کاهش هزینههای درمان و پرداختی از جیب مردم از جمله خدمات است.
وی یکی از طرحهای کلان دولت را طرح پزشک خانواده یا سلامت خانواده عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه در زمینه پیشگیری، سلامت خانواده مطرح است برای این طرح یک گروه پزشکی شامل یک پزشک، یک ماما و یک مراقب بهداشت را در نظر گرفتهایم.
بارگاهی با اشاره به اینکه طرح پزشک خانواده در زمان حاضر بهطور آزمایشی در شهرستان دشتستان در حال اجراست، اضافه کرد: این طرح تا پایان سال در کل استان بوشهر اجرا میشود.
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر عنوان کرد: در این طرح به ازاء هر ۳ هزار نفر یک گروه پزشک خانواده در نظر گرفته شده است.
مدیرکل بیمه سلامت استان فارس نیز گفت: استان فارس ۲ میلیون و ۷۵۰ هزار بیمه شده از صندوقهای مختلف بیمهای دارد که ۵۲ درصد آنها تحت پوشش بیمه سلامت هستند.
علیمحمد جعفرپور افزود: بیمه سلامت به تازگی وارد مرحله جدیدی از کار شده و آن معاون پیشگیری است که پیشاز این در سه سطح یک، دو و سه پیشگیری از بیماریها و مراحل مختلف بیماری را بررسی میکرد و اکنون وارد سطح ۴ شده که با هدف حفظ منابع ملی و ذخیره منابع در آینده است؛ یعنی از خدمات غیر ضرور و غیرواقعی جلوگیری میکند.
وی با بیان اینکه اجرای طرح پزشک خانواده در استان فارس قدمت ۱۱ ساله دارد، اضافه کرد: برخی مشکلات در این طرح وجود دارد که امیدواریم با رفع آن و تجربهای که از اجرای این طرح داریم آن را به کل کشور تعمیم دهیم تا پرداختی از جیب مردم کمتر شود.
سرپرست بیمه سلامت استان کهکیلویه و بویر احمد هم گفت: در این استان ۵۲۰ هزار نفر از جمعیت ۷۵۰ هزار نفری تحت پوشش بیمه سلامت هستند که ۷۰ درصد از این افراد از بیمه رایگان از صندوقهای مختلف بیمهای بهرهمند هستند که شامل روستائیان و ۵ دهک اول جامعه است.
محسن عزیزی افزود: طرح پزشک خانواده را به صورت آزمایشی در شهر گچساران اجرا کرده ایم و در این زمینه چالشهایی، چون تامین پزشک را خواهیم داشت که سعی داریم با حداقل امکانات بهترین بهرهوری را داشته باشیم.