پخش زنده
امروز: -
باقریان کارشناس مسائل بین الملل، جامعه و قوانین بین المللی در مقابل جنایتهای صهیونیستها را ناکارآمد خواند و گفت:از ۱۹۴۸ پروژه اسرائیل به نوعی رقم خورد، حداقل ۴ قطعنامه علیه اسرائیل در سازمان ملل صادر شد و هیچ کدام اجرایی نشده است.
به گزارش خبرنگار صداوسیما؛ باقریان در برنامه سلام خبرنگار شبکه خبر قوانین سازمان ملل را در برابر جنایات صهیونیست ها بی اثر خواند .
سوال: درباره ناکارآمدی جامعه و قوانین بین المللی در مقابل جنایت های صهیونیست ها چه می شود گفت؟
باقریان: این اولین بار نیست که این اتفاق می افتد، از زمانی که 1948 این اتفاق افتاد و پروژه اسرائیل به نوعی رقم خورد، فکر می کنم حداقل 4 قطعنامه علیه اسرائیل در سازمان ملل صادر شد و هیچ کدام اجرایی نشده است. سازمان ملل در واقع قدرتی ندارد که بخواهد یعنی قدرت قاهره ای ندارد که بخواهد چیزی را اعمال کند در خصوص اسرائیل. ما 36 نهاد در سازمان ملل داریم تقریباً به عنوان زیرنهاد و 26 تا از این نهادها در اختیار گلوبالیسم ها هستند و همین حق وتویی که در سازمان ملل است خودش نقض حقوق بشر است به همین دلیل ما قدرت فعلی در جهان، در بین نهادها و در بین دولت ها نداریم که بتوانیم در واقع هیچ موضوعی را در مورد اسرائیل اعمال کند. البته یادتان باشد اگر ما جهانی داشته باشیم که جهان از منظر مکتب رئالیسم یا واقع گرایی اداره می شود، آنها اصلاً به نهاد و کارآمدی نهاد اعتقادی ندارند و دولت های اصلی را کنش گر اصلی می دانند. ولی اعتماد ما به این است که اگر که در جوامع طبقاتی در جهان فشارهایی از جامعه از جانب مردم به سوی نظام های سیاسی بوجود بیاید ممکن است نظام های سیاسی را به چرخش وابدار و نظرات تغییر کند کما این که الان در خود آمریکا به واسطه فشارهای مردمی آماده هستند که آتش بسی در غزه اعمال شود ولی هنوز آقای نتانیاهو این موضوع را قبول نکرده است.
سوال: تجمعاتی در همین ساعات اخیر در اسپانیا، بارسلون و همین طور آمریکا داشتیم که مانع بارگیری تجهیزات شدند در کشتی ها، چشم انداز قوانین بین المللی را چطور می بینید، آیا اعتباری حتی همین الان بین دولت و ملت ها مخصوصاً دارد؟
باقریان: ملت ها را از دولت ها اگر جدا کنیم بله، در بین ملت ها اعتبار دارد ولی در بین دولت ها عرض می کنم تا فشار از جانب ملت به دولت وارد نشود یعنی شما اگر از منظر ایران به غزه نگاه کنید شاید برای موضوع ساده باشید ولی شما در یک کشوری که یهودی ستیزی به عنوان یک قانون اجرایی اعمال می شود مثل آلمان بسیار سخت است به همین دلیل من باز هم عرض می کنم نظام های سیاسی جهان از جانب مردم اگر در فشار قرار بگیرند یک به یک می توانند در قالب اجماع جهانی نه، ولی یک به یک می توانند در مقابل این نسل کشی که در حال حاضر ادامه دارد مقابله و ایستادگی کنند. بله این امکان وجود دارد.