نرخ «ایمپلنتهای دندانی» ایرانی یک سوم خارجی است
قیمت ایمپلنتهای دندانی تولید داخل کشور یک سوم نوع خارجی است در حالیکه کیفیت ایمپلنت های داخلی در مقایسه با نمونه های خارجی در حد قابل قبولی است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، بنیانگذار مرکز تحقیقات ایمپلنت دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت:
اکنون چهار شرکت تولید ایمپلنت در کشور فعالیت می کنند که ۲ شرکت به کشورهای روسیه و عراق صادرات دارند.
دکتر امیرضا رکن در خصوص چالش ها و مشکلات حوزه ایمپلنت های دندانی افزود: در ایران به علت وجود تحریم ها شرکت های تولید ایمپلنت برای صادرات محصولات خود با مشکلاتی همچون عدم دریافت پول در قبال فروش محصولات به کشورهای دیگر مواجه هستند و شرکت های خریدار در قبال پرداخت هزینه خرید محصولات، پیشنهاد خرید ماشین و کالای دیگر را می دهند که این موضوع کار را بسیار دشوار کرده است.
وی گفت: به روز بودن اطلاعات دندانپزشکان فعال در حوزه ایمپلنت که علمی جوان و دارای تغییرات بسیاری است؛ امری حیاتی و ضروری می باشد.
دکتر رکن با اشاره به محورهای سمپوزیوم ایمپلنت افزود: راه های جلوگیری از تحلیل استخوان اطراف ایمپلنت، بازسازی نسخ سخت، راهکارهای پروتزی در درمان های ایمپلنت با حداقل شکست و تحلیل، راه حل دیجیتال تهیه پروتز موقت متکی بر ایمپلنت از جمله محورهای سخنرانی اساتید و دندانپزشکان بوده است.
متخصص جراحی لثه و استاد بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: ایمپلنت دندانی نسبت به سایر علوم علم جوانی است که از سال ۱۹۵۰ مطرح شده و قدمت ۷۰ ساله دارد، به گونه ای که در خصوص بیماری لثه در کتاب «بوشفای ابوعلی سینا» نیز بحث شده است.
رییس مرکز تحقیقات ایمپلمنت دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: فعالیت مرکز تحقیقات ایمپلنت های دندانی این دانشگاه از سال ۱۳۸۹ آغاز شد و اکنون سه شرکت دانش بنیان در زمینه ایمپلنت های دندانی با این مرکز همکاری دارند.
ایمپلنت یا کاشت دندان روشی است دائمی برای دندان های از دست رفته. خوشبختانه امروزه با فراگیر شدن ایمپلنت دندان افراد دیگر دغدغهای برای از دست دادن دندان های خود ندارند و دیگر به سراغ دندان های مصنوعی نمی روند.
ایمپلنت دندان یک پیچ فلزی است که جایگزین قسمت ریشه دندان از دست رفته می شود. یک دندان مصنوعی (تاج) بر روی قسمت پیچ (پایه) قرار می گیرد و به شما نمای دندان واقعی می بخشد.