پخش زنده
امروز: -
صبحانه یک وعده غذایی مهم بویژه برای دانش آموزان است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ رئیس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بر اهمیت خوردن صبحانه دانش آموزان تأکید کرد.
فرشته فزونی گفت: خانوادهها سعی کنند شام زودتر صرف شود و در صورت امکان دانشآموز شبها در ساعت معینی بخوابد تا بتواند صبح زودتر از خواب بیدار شود و وقت و اشتهای کافی برای خوردن صبحانه داشته باشد.
فزونی، با تأکید بر اینکه کودکان باید سحرخیزی، نرمش صبحگاهی و خوردن صبحانه در محیط گرم خانواده را یاد بگیرند، از والدین خواست صبحانه را به عنوان یک وعده غذایی مهم تلقی کرده و سعی کنند هر روز با فرزندان خود صبحانه بخورند تا مشوق خوبی برای کودک و نوجوان باشند.
فزونی، یکی از دلایل نخوردن صبحانه توسط دانشآموزان را تکراری و یکنواخت بودن آن برشمرد و تأکید کرد: تنوع در صبحانه، دانش آموز را به خوردن صبحانه تشویق میکند.
وی، با توصیه به تهیه صبحانه سالم و مقوی برای دانشآموزان پیشنهاد کرد : برای تنوع بخشیدن به صبحانه دانشآموزان میتوان از غذاهایی مثل فرنی، شیربرنج، حلیم، عدسی، نان و پنیر و گردو، کنجد، ارده و شیره، نان و تخم مرغ و گوجه فرنگی، نان و کره و عسل، مربای خانگی، پودینگ شیر، عسل و میوه، شیر به همراه خرما و عسل استفاده کرد.