پخش زنده
امروز: -
اقامت مسافران در آذربایجانغربی امسال ۶۸ درصد افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجانغربی با اشاره به افزایش ۶۸ درصدی اقامت مسافران در مراکز اقامتی استان در سالجاری گفت: در این مدت ۵۹۹ هزار و ۶۲۸ مورد اقامت در استان ثبت شده که این میزان در مدت مشابه پارسال ۱۹۰ هزار و ۷۸۶ مورد بود.
مرتضی صفری افزود: در هفت ماه گذشته، ۱۷۷ هزار و ۲۶۷ نفر در واحدهای وابسته به وزارت میراث فرهنگی در استان اقامت داشتند که در مقایسه با مدت مشابه پارسال، ۳۶ درصد رشد داشته است.
صفری، با بیان اینکه در این مدت، ۱۱۷ هزار و ۱۸۸ نفر در هتل و مجتمعهای گردشگری استان اقامت داشتند، اظهار کرد: در این بازه زمانی، ۳۹ هزار و ۵۹۰ نفر در مهمانپذیرها و ۱۵ هزار و ۴۷ نفر در واحدهای بوم گردی اقامت داشتند.
وی، با اشاره به اینکه در هفت ماه گذشته، بیش از دو میلیون و ۵۶۵ هزار نفر از مراکز تفریحی و گردشگری استان دیدن کردند، گفت: این میزان بازدید ازمراکز تفریحی و توریستی در مقایسه با مدت مشابه پارسال، ۱۴ درصد رشد دارد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اضافه کرد: در این مدت، ۵۶۷ هزار و ۵۶۵ نفر از موزه و اماکن تاریخی استان دیدن کردند که این آمار در مدت مشابه سال گذشته، ۴۰۸ هزار و ۱۵۲ نفر بود که ۲۸ درصد رشد داشته است.