پخش زنده
امروز: -
به همت محققان مشهدی فیستولهای (ارتباطات غیر طبیعی بین دو ارگان) صعب العلاج در مشهد درمان شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، دانشیار گروه بیوشیمی بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: محققان مشهدی موفق شدند با بهره مندی از تجهیزات و شیوههای درمانی مدرن و با استفاده ازتستهای درمانی فیستولهای صعب العلاج را درمان کنند.
دکتر داریوش حمیدی علمداری افزود:این محققان پس از چند سال تحقیق و بررسی در حیطه درمان فیستولهای صعب العلاج با مشارکت متخصصان دیگر رشتههای بالینی و اقدامات بالینی اثر بخش در این مرحله از جمله تزریق خون در مجرای فیستولها و تکرار این فرایند و مراقبت جدی، با پاسخ مثبت به درمان بیماران مبتلا مواجه شدند و نکته مهمتر برگشت این بیماران به زندگی عادی بود.
وی گفت: فیستولها با ارتباطات غیر طبیعی بین دو ارگان سبب اختلالات زیادی در عملکرد بدن و سلامت افراد میشوند. از این رو به عنوان یک نگرانی در عرصه سلامت از سالهای زیادی، هم برای حوزه سلامت و هم برای بیماران مبتلا مطرح بوده است و هم اکنون نیز بیماران زیادی در کشور از این مشکل رنج میبرند.
استاد گروه بیوشیمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد فیستول اینتروکتانه (ارتباط غیر طبیعی روده با پوست) و گاستروکتانه (ارتباط غیر طبیعی معده با پوست) را از بیماریهای خطر ناکی عنوان کرد که اگر به موقع درمان نشود سبب تحریک پذیری و احتمال سرطان زایی وجود دارد.
آمادگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای درمان فیستولهای صعب العلاج بیماران سراسر کشور
دکتر علمداری با قدردانی از همه محققان و متخصصانی که در این مسیر تلاش کردند آمادگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد را برای درمان فیستولهای صعب العلاج بیماران سراسر کشور اعلام کرد.
وی افزود: از ابتدای اقدامات بالینی برای این بیماران بیش از ۱۲۰ بیمار درمان شده و به زندگی عادی بازگشته اند.
استاد گروه بیوشیمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هم اکنون اقدامات درمانی برای این بیماران در بخش جراحی بیمارستان امام رضا (ع) انجام میشود.