پخش زنده
امروز: -
امام جمعه موقت ساری: ۱۳ آبان، روز استکبار سیتزی است
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، امام جمعه موقت ساری امروز در خطبههای نماز جمعه این شهر گفت: رسالت کشورهای اسلامی و وظیفه مسلمانان، حمایت و هدایت مالی و زبانی از مردم مظلوم فلسطین و نوار غزه است و حتی در صورت نیاز باید وارد این کارزار و مبارزه شد.
حجتالاسلام سیدحسین حسینی با اشاره به کشتار مسلمانان در غزه و سکوت جوامع جهانی افزود: صهیونیستها از ابتدای حمله به غزه تا امروز حدود ۱۰ هزار مسلمان را پیش چشم همه مسلمانان و مردم جهان به شهادت رساندند. اگر جوامع اسلامی از همان ابتدا برخوردی جدی با این ظالمان و حامیان آنها داشتند اینطور نسلکشی انجام نمیدادند.
وی تصریح کرد: سران کشورهای اسلامی کجا هستند؟ اسراییل غاصب فقط ۱۰ میلیون جمعیت دارد و چندصد میلیون نفر جمعیت کشورهای اسلامی اطراف آن است. باید همه جوامع اسلامی یک صدا و منسجم در حمایت از مردم مظلوم غزه به پا خیزند.
امام جمعه ساری تصریح کرد: تا کنون فقط یک گروه جهاد اسلامی با عزالدین قسام به میدان آمدند و بقیه گروهها هنوز پا به عرصه نگذاشتند. رزمندگان فلسطینی و مقاومت، منتظر جنگ زمینی هستند تا آنجا را به قتلگاه و خیبری دیگر برای صهیونیستها تبدیل کنند.
۱۳ آبان، روز استکبار سیتزی است
حجت الاسلام حسینی کارنامی به در پیش بودن ۱۳ آبان و گرامیداشت مناسبتهای آن اشاره کرد و گفت: ۱۳ آبان ۱۳۵۷ دانشاموزان و جوانان ما با حبی که به امام، اسلام و ولایت داشتند در آن خفقان رژیم استبدادی پهلوی وارد دانشگاه تهران شدند و بیش از ۵۰ جوان و نوجوان شهید شدند. یک سال بعد هم دانشآموزان و دانشجویان لانه جاسوسی امریکا را تسخیر کردند و گامی بزرگ در حفظ استقلال کشور برداشتند. تمام ایرانستیزیهای امریکا دلیلش این است که چرا لانه جاسوسیشان تسخیر شد.
نقش خانواده آموزش و پرورش در انقلاب و دفاع مقدس
وی با اشاره به حماسهآفرینیهای دانشآموزان و خانواده آموزش و پرورش کشور در دوران انقلاب و دفاع مقدس افزود: در دوران دفاع مقدس بیش از ۳۶ هزار دانشآموز و حدود سه هزار معلم شهید شدند. باید درود و رحمت فرستاد به ارواح پاک این وجوانان و جوانانی که از عقیده و دین و کشور خود دفاع کردند.
امام جمعه ساری خاطرنشان کرد: این برگ زرین و افتخار بزرگی در تاریخ آموزش و پرورش کشورمان است که آموزگاران و دانشآموزان ما باید این فرهنگ و خط سرخ شهادت را ارج نهند. همین فرهنگ نگذاشت وجبی از کشور ما که به منزله ناموس یک ملت حسب میشود به دست اغیار بیفتد.
حجت الاسلام حسینی کارنامی گفت: البته کاستیهایی را هم در این حوزه داریم که امیدواریم مدیران آموزش و پرورش در سطح ملی و استانی برای رفع این کاستیها بیشتر تلاش کنند. ما نیازمندیم که فرهنگ ایثار و مقاومت و شهادت امروز هم باقی باشد. نباید اینطور باشد که فرهنگ منحط غرب بین دانشآموزان رواج یابد. باید به تعبیر حضرت امام (ره) تزکیه را بر تعلیم مقدم بدانیم. البته معیشت معلمها و بهبود زیرساختهای مدارس هم از مباحثی است که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
وی تصریح کرد: درگیری بین اسلام و کفر از روز نخست وجود داشت و امروز و فردا هم پابرجاست. آنها به دنبال استیلای فرهنگ خودشان هستند. همانطور که در هند زبان و پوشش و فرهنگ را تغییر دهند و اسلام را در این شبه قاره به گوشه کشاندند، تلاش میکنند که در ایران هم همین کار را انجام دهند.
امام جمعه ساری خاطرنشان کرد: اگر میخواهیم کشور مستقلی باشیم و دین و اعتقاد و باورمان را حفظ کنیم هیچ وقت نباید سر سازشکاری با دشمن داشته باشیم. امام (ره) و مردم و روحانیت ایستادند، مبارزه کردند و شهید دادند. مردم ما هرگز زیر سلطه امریکا نرفتند و هیچ وقت هم نخواهند رفت.
حجت الاسلام حسینی کارنامی با اشاره به حواشی پیش آمده در مراسم تجلیل از پزشکان نمونه شهرستان آمل اظهار کرد: جامعه پزشکی ما جامعه سالم و خدومی است. دوران کرونا در استان حدود ۳۰ شهید دادند. اما از یک مجموعه حدود ۴۰ هزار نفری در دو دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل طبیعتا ممکن است افرادی هم هنجارشکن باشند. آیتالله لایینی به درستی در مورد هنجارشکنی اخیر موضعگیری کردند و ما هم حمایت میکنیم و معتقدیم که باید برخورد شود.
ضرورت افزایش تعداد پزشک در جامعه
وی امام جمعه موقت ساری با تاکید بر ضرورت افزایش نظارت بر ساختار نظام پزشکی کشور اظهار کرد: ساختار سازمان نظام پزشکی به بازنگری نیاز دارد. یک سازمان قدیمی است با حدود ۳۰۰ هزار پزشک و پیراپزشک، اما از نظر مسائل معرفتی و حراستی و امنیتی نیازمند تشکیلات نظارتی و قضایی است که مجموعه پزشکان متدین و خدمتگزار ما از آنها استفاده کنند.
حجت الاسلام حسینی کارنامی تصریح کرد: ما اوایل انقلاب ۷ هزار پزشک داشتیم که ۴ هزار نفرشان هندی و پاکستانی بودند. اما الان حدود ۹۰ هزار پزشک داریم. هرچند هنوز به نقطه مطلوب نرسیدیم. متاسفانه برخی از مراکز قدرت طوری چنبره زدهاند که نمیگذارند دانشجویان پزشکی، پیراپزشکی و دندانپزشکی وارد عرصه شوند.
وی افزود: سرانه پزشک در کشور ما بیش از سه هزار نفر است که فاصله بسیار زیادی از سرانه جهانی دارد. چرا از ۶۵۰ هزار دانشجوی رشته تجربی فقط ۶ هزار و ۵۰۰ نفر وارد دانشکدههای پزشکی میشوند؟ این مسائل را باید شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجلس شورای اسلامی حل کنند.
وی خاطرنشان کرد: ما در کشور ظرفیت پزشکی بالایی داریم. بهترین جراحان مغز و اعصاب را در همین استان داریم. اما تعارض منافع برخیها باعث شد نگذارند نخبگان وارد این عرصه شوند.