پخش زنده
امروز: -
استاندار بوشهر گفت: ۲۱ هزار میلیارد ریال اعتبار تملک دارایی سال ۱۴۰۱ در موعد مقرر که پایان شهریورماه امسال بود جذب شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، احمد محمدی زاده اظهار داشت: این اعتبارات در اسفندماه سال گذشته به استانها از جمله بوشهر ابلاغ شده بود.
وی افزود: ۹۹.۹ درصد ظرفیت همه دستگاههای اجرایی از کل منابع عمرانی استان جذب شده این اتفاق در شرایطی رخ داد که برخی از استانها تا پنج هزار میلیارد ریال اعتبار آنها برگشت خورده بود.
استاندار بوشهر از کمبود تختهای بیمارستانی تا قبل از آغاز به کار دولت جدید خبر داد و اضافه کرد: در حالی که به ازا هر یک هزار نفر ۱.۷ تخت بیمارستانی در کشور وجود دارد این وضعیت در استان بوشهر به ازا هر یک هزار نفر، ۱.۲ تخت بود که هم اکنون، عملیات اجرایی افزایش ۶۱۰ تخت بیمارستانی آغاز شده و یا در مسیر آغاز شدن است.
وی بیان داشت: برای ماندگاری و برخورداری از پزشگان متخصص دراستان، باید مراکز درمانی خصوصی ساز در استان ساخته شود که عملیات اجرایی یک بیمارستان خصوصی آغاز شده و به زودی دو بیمارستان خصوصی دیگر نیز احداث خواهد شد.
استاندار با بیان اینکه وضعیت تجهیزات پزشکی استان بوشهر در شرایط مطلوبی قرار ندارد گفت: با پیگیری انجام شده از ۸۱ هزار و ۳۷۰ میلیارد ریال مصوبه سفر دوم دولت سیزدهم به این استان، در شورای برنامه ریزی استان مصوب شد که فرمانداران استان اقدام به تامین تجهیزات پزشکی برای مراکز درمانی و بیمارستانها کنند.
استاندار بوشهر از مصوبات دور دوم سفرهای هیئت دولت به استان گفت و افزود: از ۸۱ هزار و ۳۷۰ میلیارد ریال مصوبات سفر دوم دولت به استان بوشهر، ۵۴ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال تعهد نفت و مابقی تعهد سازمان برنامه و بودجه است.
محمدی زاده اظهارداشت: فقط بوشهر و خوزستان و بخشی نیز کهگیلویه و بویراحمد از منابع وزارت نفت در حوزه مسئولیتهای اجتماعی در کشور سهم دارند.
محمدی زاده یادآور شد: طی ۱۰ سال گذشته، سهم ۵۰ درصدی استخدام بوشهری در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی به عنوان یک مصوبه دولتهای پیشین رها شده بود که با پیگیریهای انجام شده در این دولت فقط چهار آزمون استخدام صنایع نفت و گاز و پتروشیمی در جنوب استان بوشهر برگزار شده است.
وی ادامه داد: در آزمونی که در آخر شهریورماه امسال در بوشهر برگزار شد، همه سهمیه استخدامی مجتمع گازی پارس جنوبی برای استان بوشهر گرفته شد و سهم ۸۵۷ درصدی آن به صورت تمام و کمال به استان اختصاص یافت.
استاندار بوشهر یادآور شد: همچنین شرکتهای حوزه نفت، گاز و پتروشیمی مکلف شدند تا نیازهای خود را از ظرفیت تولیدی استان تامین کنند که از این موارد تامین خرما است که تا پیش از این از سایر استانها تامین میشد.
وی همچنین از اقدامات انجام شده در زمینه راههای استان گفت و اضافه کرد: طرحهای آزادراه بوشهر-شیراز ۶ هزار میلیارد ریال، جاده ساحلی بزرگراه بوشهر-دیر ۶ هزار میلیارد اعتبار، ۶ هزار میلیارد ریال برای باند دوم بوشهر- گناوه و ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار به تعریض جاده تنگ ارم – پل نمازگاه اختصاص یافته است.
استاندار بوشهر گفت: همچنین برای محور ریز- دژگاه یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار و ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیز برای طرح های عسلویه اختصاص یافته است.
وی عنوان کردکرد: ۶ هزار میلیارد ریال برای احداث بیمارستان کنگان اخصاص یافته است که امسال عملیات اجرایی آن آغاز میشود.
استاندار بوشهر در بخش دیگری از صحبتهای خود گفت: یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای طرحهای عمرانی شهرستانهای دشتی و تنگستان و به همین میزان اعتبار نیز برای دشتستان اختصاص یافته است.
وی در ارتباط با ته لنجی نیز عنوان کرد: قانون ساماندهی واردات کالای ته لنجی در مجلس تایید شده و شورای نگهبان به آن ایراداتی داشته که باید برطرف شود.
محمدی زاده به صدور مجوز سفر لنجهای تجاری در سال جاری اشاره کرد و افزو: پیگیری برای دریافت مجوز دوم سفر لنجها نیز در حال انجام است.