پخش زنده
امروز: -
مقامات انگلیس تلویحاْ برگزاری تظاهرات صدها هزار نفری قشرهای مختلف مردم در انگلیس در حمایت از مردم مظلوم فلسطین را کار ایران میدانند .
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ مقامات انگلیس یکی پس از دیگری با ابراز نگرانی از گسترش خشم عمومی در جامعه انگلیس نسبت به اسراییل تلویحاْ برگزاری تظاهرات صدها هزار نفری قشرهای مختلف مردم در انگلیس را کار ایران میدانند و با لفاظی تلاش میکنند ایران را متهم به اقدامات خشونت بار در انگلیس کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، مقامات انگلیس که بارها با جو سازی علیه ایران و بدون ارائه اسناد و مدارک ایران را به تلاش برای انجام فعالیتهای خشونت امیز در انگلیس متهم کرده اند با خشم عمومی در جامعه انگلیس حملات خود را همراه با لابی صیهونیستها به ایران افزوده اند.
رئیس پلیس انگلیس بتازگی پس از نشست با سوئلا برآورمن وزیر کشور و همکارانش و گروهی که برای حفاظت از یهودیان علیه تهدیدها در این کشور فعالیت میکند گفته بود در این نشست ضمن تاکید بر حساس بودن و تنش آلود بودن شرایط گفته شد در پی فعالیت کشورهای غیردوست به ویژه ایران در سراسر جهان از جمله در خیابانهای بریتانیا خشم عمومی نسبت به اسراییل افزایش یافته است.
مارک رولی مدعی شد در ۱۸ ماه گذشته ۱۵ فقره تهدید ایران را در انگلیس شاهد بود.
وی افزود: حمله تروریستی وحشتناک حماس که به کشتار بیش از هزار یهودی منجر شد به ترس و اضطراب در سراسر جهان از جمله در بریتانیا منجر شد.
رئیس پلیس انگلیس در مصاحبه با شبکه جی بی نیوز گفت: ما پانصد فقره تهدید تروریستی مربوط به گروههای اسلامی در بریتانیا داشته ایم که بررسی آنها هنوز ادامه دارد.
وی افزود: افزایش جرایم ناشی از نفرت هم وجود دارد که علیه مسلمانان در لندن، ۳ برابر شده است و علیه یهودیان ۱۳ برابر در مقایسه با همین زمان در سال گذشته افزایش یافته است که اماری تکان دهنده است و شگفت آور نیست که جوامع مورد تهدید نگران و مضطرب شده اند.
رئیس پلیس انگلیس همچنین با اشاره به برگزاری تظاهرات گسترده مردمی پس از تهاجم اسراییل به غزه گفته این تظاهرات موجب نگرشهای متفاوتی شده است. من توضیح دادم که پلیس در برابر کسانی که خلاف مرتکب شوند قاطعانه میایستد. ما قانون را علیه مجرمان قاطعانه اجرا میکنیم و فضای مجازی را نیز زیر نظر داریم و هم اکنون ۱۵۰ نفر در فضای مجازی زیر نظرند.
وی درباره بازداشت مخالفان اسراییل گفت: این وظیفه مجلس است درباره تغییر قوانین اقدام کند. ممکن است تصور شود قوانین کاملا با آنچه اکنون میگذرد تناسب نداشته باشد. شماری در روزهای اخیر درباره ضرورت تغییر قوانین صحبت کرده اند تا بتوان با افراط گرایی با قدرت بیشتری مبارزه کرد. میدانم که وزیر کشور و دستیارانش در این باره فکر میکنند. نشست دشواری در شرایط دشوار بود تا ببینیم برای بهبود شرایط چه کاری لازم است.
مارک رولی افزود: قوانینی که درباره جرایم ناشی از نفرت و تروریسم در چند دهه اخیر تصویب شده اند، درباره فعالیتهای افراطی و تروریستی در فضای مجازی به اندازه لازم شدید نیستند؛ بنابراین ممکن است گروههایی از این موارد سوء استفاده کنند؛ بنابراین وظیفه تفسیر آن نظرها بسیار دشوار میشود. ما متوجه شده ایم که کشورهایی در جهان، روش متفاوتی در پیش گرفته اند که نتایج بهتری دارد مثلا سخنان یک تظاهر کننده در تظاهرات روز شنبه در لندن که درباره جهاد صحبت کرده است موجب نگرانی عمیق شده است. در آلمان این واژه ممنوع شده است. در بسیاری از کشورهای اسلامی هم این گونه تبلیغ ممنوع شده است؛ بنابراین درسهایی وجود دارد که باید فرا گرفت. این وظیفه سیاستمداران و مجلس است که در این باره خطوط را مشخصتر کنند. من و همکارانم در اجرای دقیق قانون، با قاطعیت اقدام میکنیم و هزاران افسر پلیس بسیج شده اند تا آرامش در جامعه برقرار باشد.