پخش زنده
امروز: -
مسئول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی کشور با تاکید بر نبود آمار دقیق در بخش کشاورزی گفت: وقتی آمار دقیق وجود ندارد، قادر نخواهیم بود به آمایش مناسبی دست پیدا کنیم.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما, جهانسوز در جمع کارشناسان تحریریه کشاورزی، روستاو عشایر این خبرگزاری افزود: در صورت نبود آمایش مطلوب، برنامه ریزی صحیحی وجود نخواهد داشت.
مسئول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی کشور تاکید کرد: در طرح اتقان سنجی با هدف کنترل شاخصهای تولید، تمام بازدیدها از مراکز استانها ثبت شده و در صوت لزوم با کشاورز برای تبادل اطلاعات و رفع کمبودها تماس گرفته میشود.
جهانسوز تصریح کرد: بطور کلی استانهای پیشرو زیادی در بخش کشاورزی وجود داردمانند استان خراسان جنوبی، فارس، اصفهان، ایلام و. ولی در بین استاهای پیشرو حدود سه استان شاخص هستند.
وی اظهارداشت: در زمینه مسایل مرتبط با مراتع و منابع طبیعی، کاشت یک میلیارد درخت نیروهای بسیج حضور داشتند و مقرر شده طرح بسیج همراه با منابع طبیعی نیز اجرا شود.
مسئول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی کشور در خصوص کمکهای بسیج کشاورزی در زمینه مسایل دامپزشکی عشایر گفت: امسال سه میلیون راس دام در این باره مورد حمایت قرار گرفت.
جهانسوز افزود: برای عبور ماشینهای آمبولانسهای دامی از مناطق صعب العبور نیز لازم بود آنها به تجهیزات جانبی فنی مجهز شوند.
وی گفت: برنامههایی که برای افزایش محصولات دام سبک مد نظر است شامل استفتاده از سه میلیون هکتار زمین آبی است.
مسئول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی کشور همچنین با اشاره به برنامه ریزی برای حمایت از دامها در روستاها در زمینه بهداشت و تغذیه، مقرر شده در سال جاری ۸ میلیون راس دام مورد پوشش قرار گیرد.
جهانسوز اظهار داشت: همچنین در راستای تحقق سیاستها، تعداد مهندسین و تکنسینها در سال جاری برای کمک به دامهای روستایی از ۱۲ هزار نفر به ۲۰ هزار نفر افزایش مییابد.
وی گفت: در بخش مطالبه گری و نیز کشاورزی که اولویت اول کشور است در زمینههای مختلف به ویژه امنیت غذایی حضور کارشناسان و متخصصان کشاورزی واقعا ضروری است.
مسئول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی کشور همچنین گفت: این تشکل در سال گذشته زراعی ۲ میلیون و سیصدهزار هکتار از اراضی کشور را تحت پوشش خدمات خود داشته است.
جهانسوز افزود: این سازمان با حرکت جهادی و استفاده از توانمندیهای مهندسین کشاورزی، دامپزشکان و تکنسینهای دامپزشکی، در قالب توافق ۷ ساله با دولت قرار است بیشتر مناطق زراعی کشور را تحت پوشش قرار دهد و حداقل طی این ۷ سال پوشش جهادی برای دامهای سبک ایجاد نماید.
به گفته جهانسوز, ۱۲ هزار مهندس کشاورزی، دامپزشک و تکنسین دامپزشکی در حال حاضر به صورت جهادی در عرصههای کشور به کشاورزان خدمات ارائه میکنند و در پوششش ۱۵ هزار پایگاه بسیجی که تحت هدایت ۳۲۰ کانون ما هستند چتری برای حمایت از حرکتهای کشاورزی به منظور دستیابی به امنیت غذایی پایدار فراهم کرده ایم.
جهانسوز تصریح کرد ۳۵۰ تیم دامپزشکی در سال گذشته به مناطق مختلف اعزام کردیم و برای اولین بار به کمک سپاه پاسداران کلینیکهای دامپزشکی سیار، در کشور را راه انداخته ایم.