پخش زنده
امروز: -
فرماندار سنندج سیزده آبان را نماد وحدت و استکبارستیزی ملت ایران عنوان کرد و گفت: شهید فهمیده به عنوان الگو به دانش آموزان معرفی شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان ، حسن عسکری در جلسه برنامهریزی برگزاری راهپیمایی یومالله ١٣ آبان گفت: ماهیت انقلاب اسلامی ظلم ستیزی، نفی سلطه و حمایت از مظلومان دنیا است.
فرماندار سنندج خاطرنشان کرد: امسال هم با توجه به جنایات آشکار رژیم صهیونسیتی با حمایت آمریکا و استکبار جهانی در فلسیطین و شهید کردن زنان و کودکان بی دفاع، لازم است همه اقشار مردم به ویژه جوانان در راهپیمائی روز ۱۳ آبان که روز استکبارستیزی است حضوری پررنگ داشته باشند.
وی با تاکید بر اینکه نسل جوان امروز به معرفی الگوهایی از جنس شهید فهمیده نیاز دارد افزود: دستگاه تعلیم و تربیت این شهید بزرگوار و ٣٠ هزار شهید دانش آموز را به عنوان الگوی جوانان در طرحهای تربیتی معرفی کنند