پخش زنده
امروز: -
مهر ماه امسال ۱۶ میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای گوشتی استان انجام شد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران گفت: مهر ماه امسال ۱۵ میلیون و ۹۲۷ هزار و ۸۹۳ قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای گوشتی استان انجام شد.
محمدمهدی عباس زاده افزود: طی این مدت ۴۳ میلیون و ۹۷۲ هزار و ۴۲۳ قطعه جوجه یک روزه گوشتی در کارخانجات جوجه کشی و ۲۲ میلیون و ۵۱۹ هزار و ۲۰۴ قطعه جوجه گوشتی در مزارع مرغ مادر گوشتی استان تولید شد.
وی ادامه داد: پیش بینی میشود با این تعداد جوجه ریزی ۲۵ هزار و ۹۶۰ تن گوشت مرغ آماده طبخ در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
این مسوول با بیان اینکه شهرستانهای ساری، آمل و قائم شهر بیشترین میزان جوجه ریزی در واحدهای مرغ گوشتی را انجام دادند، افزود: شهرستان ساری با ۲ میلیون و ۲۸۵ هزار و ۹۴۰ قطعه رتبه نخست، آمل با ۲ میلیون و ۱۷۲ هزار و ۸۴۰ قطعه رتبه دوم و قائم شهر با یک میلیون و ۴۹۲ هزار و ۲۰ قطعه رتبه سوم تعداد جوجه ریزی را در مهر ماه امسال به خود اختصاص دادند و رتبههای بعدی به شهرستانهای بابل، نکا، جویبار، بهشهر، بابلسر و نور اختصاص دارد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: آمار جوجهریزی گوشتی در مهر ماه امسال به ترتیب در هفته اول ۴.۱ میلیون قطعه، هفته دوم ۳.۳ میلیون قطعه، هفته سوم ۴.۱ میلیون قطعه و هفته چهارم ۴.۴ میلیون قطعه بود.
عباس زاده گفت: سویه راس با ۸.۹ میلیون قطعه جوجه ریزی رتبه اول، سویه آرین با جوجه ریزی ۵.۵ میلیون قطعهای رتبه دوم، سویه آربراکرز (آپلاس) با ۷۲۹ هزار قطعه جوجه ریزی رتبه سوم و سویه کاب با ۶۸۵ هزار قطعه جوجه ریزی رتبه چهارم را به خود اختصاص دادند.