دستاورد تسریع و تسهیل فرآیندهای مدیریت شهری با استفاده از سامانه بومی
متخصصان یک شرکت دانشبنیان با طراحی و تجاریسازی سامانهای بومی، انجام فرآیندهای مدیریت شهری را با سرعت و کیفیتی بالا محقق کردند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از «مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری» ، محمدرضا سلطانی، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان با اشاره به طراحی و بومیسازی نرمافزارهای مدیریت شهری بر اساس اصول مهندسی نرم افزار و پردازش اطلاعات گفت : این سامانه بومی برای تسهیل فرآیندهای مدیریت شهری خصوصاً در حوزه املاک و معابر پایه گذاری شده است.
این فعال فناور افزود : این سامانه با تکیه بر تجربه شرکت در حوزه برداشت اطلاعات املاک و معابر در محدوده شهری و استانی، ساماندهی و منظمسازی بایگانیها و ایجاد آرشیو الکترونیک از اسناد و مدارک، خدمات ژئوماتیک و تهیه نرمافزارهای مدیریت شهری به ویژه شهرسازی، نوسازی و GIS، آرشیو الکترونیک و اتوماسیون اداری طراحی شده است.
خدمات و محصولات این شرکت تاکنون در بیش از ۱۰۰ طرح در شهرهای مختلف کشور شامل شهرداریها و سایر نهادهای خدمات شهری مورد استفاده قرار گرفته و به مرحله اجرا رسیده است.
سلطانی درباره مزایای رقابتی و فناورانه سامانه مدیریت بومی گفت : از جمله مزایای این محصول میتوان به نوآوری، پویایی، سرعت، دقت و همچنین توجه به درخواستها و نیازمندیهای مشتریان و پشتیبانی به هنگام از خدمات در حداقل زمان ممکن اشاره کرد.
سامانه طراحی شده توسط متخصصان این شرکت توانسته است همواره ارتباط مستحکم و نزدیکی بین مشتریان و شرکت برقرار کند.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان درباره توانمندی این شرکت در رفع نیاز کشور، خلق ارزش افزوده و ایجاد اشتغال افزود : با تلاش مداوم تمامی پرسنل شرکت و همچنین با برنامهریزیهای مدون و دقیق ، این شرکت توانسته است به عنوان یکی از برترین شرکتهای دانش بنیان کشور در زمینه ارائه خدمات شهری معرفی شود و بیش از ۵۰۰ نفر از جوانان دانشآموخته را در بخشها و طرح های مختلف مشغول به کار کند.
این شرکت هم اکنون دارای رتبه یک از شورای عالی انفورماتیک کشور بوده و مورد تائید سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور برای ارائه و پیاده سازی سیستمهای شهرسازی، نوسازی و GIS قرار گرفته است.
این فعال حوزه دانشبنیان با تاکید بر ضرورت اجرای نقش حمایتی، تسهیلگر و تخصص بازاری از سوی نهادها و دستگاههای متولی گفت : دولت علاوه بر نقش تصدیگری، میبایست در عرصه سیاستگذاری و تنظیمگری نیز نقشی پررنگ ایفا کند.
تدوین راهبردها و اسناد حوزه فناوریهای راهبردی و اقتصاد دانشبنیان کاری است که معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری میتواند به خوبی انجام دهد.