پخش زنده
امروز: -
فعالیت آشپزخانه مرکزی حضرت رضا (ع) با طبخ روزانه دو هزارو ۶۰۰ پرس غذا آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، سرپرست مدیریت مهمانسراهای حرم مطهر رضوی گفت: این آشپزخانه مجهز و صنعتی در فضایی به مساحت ۲ هزار و ۸۰۰ مترمربع با هدف پخت متمرکز غذاهای مهمانسراهای حرم مطهر رضوی به همت مجموعه آستان قدس رضوی در بلوار چمن مشهد راهاندازی شده است.
کبیری افزود: این آشپزخانه فعالیت خود را در مرحله نخست و آزمایشی با طبخ روزانه ۲ هزار و ۶۰۰ پرس غذا در وعده ناهار برای تأمین بخشی از غذای نیروهای حرم مطهر شامل کارمند، خادم و خادمیار آغاز کرده است که این رقم به تدریج با ارتقای سطح کیفی و کمی خدمات آن افزایش خواهد یافت تا ظرفیت پخت تکمیل شود.
ادامه داد: آشپزخانه حضرت رضا (ع) دارای تجهیزات کامل همچون ۳ خط ریلی پخت برنج، حدود ۶۰ دیگ بخار پخت خورشت و حدود ۲۸ سرخکن صنعتی است و هم اکنون با بهرهگیری از نیروهای آشپزخانه مهمانسراهای حضرت رضا (ع) فعالیتش را انجام میدهد.
سرپرست مدیریت مهمانسراهای حرم مطهر رضوی با اشاره به اینکه مسئولیت این آشپزخانه از ابتدای آبان به مدیریت مهمانسراهای حرم مطهر رضوی واگذار شده است، افزود: غذای طبخ شده در این آشپزخانه به مهمانسرای حرم مطهر منتقل و بین کارکنان توزیع میشود.