پخش زنده
امروز: -
نشست تخصصی با عنوان " فن آوری اطلاعات و هوش مصنوعی در برنامهی هفتم" در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، این نشست به همت معاونت علمی، پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل و با همکاری دانشگاه مازندران، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، دانشگاه علوم کشاورزی مازندران سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، برگزار شد.
در این نشست رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بابل،ضمن محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، بیان کرد: از نخبگان علمی و دانشگاهیان به ویژه اساتید تقاضا داریم با اتخاذ مواضع مشترک در محکومیت این جنایات هولناک، صدای مردم مظلوم فلسطین در عرصههای مختلف باشند و مسئولیت روشنفکری خود را در دفاع از آنها فراموش نکنند.
سید میرالله حسینی گفت: مطمئنا برگزاری چنین رویدادهای علمی به کاربردی کردن علم و توسعه علوم جدید ضمن ارتقای سطح علمی دانشجویان در زمینه تکنولوژی هوش مصنوعی کمک شایانی به جامعه خواهد کرد.
معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به نقش برنامه توسعه هر کشور اشاره کرد و گفت: برنامه توسعه یک سند راهبردی است که اهداف و سیاستهای کلی توسعه یک کشور را برای یک دوره زمانی مشخص تعیین میکند، این برنامه میتواند به دولت کمک کند تا منابع خود را به طور موثری تخصیص دهد و اهداف توسعه خود را محقق کند.
ایمان عطار زاده افزود: ایجاد تبات و پیش بینی برای سرمایه گذاران، افزایش شفافیت و پاسخ گویی دولت و بهبود هماهنگی بین نهادهای مختلف دولتی و خصوصی و تمرکز براهداف توسعه پایدار از ضروریترین مزایای برنامه توسعه است.
وی تصریح کرد: عدم تحقق اهداف توسعه، عدم هماهنگی بین نهادهای مختلف دولتی و خوصوصی و عدم وجود منابع کافی برای اجرای برنامه را میتوان از مهمترین چالشهای برنامه توسعه یاد کرد.
معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران گفت: مازندران یک استان پیشرو در زمینه علم فن آوری و اطلاعات و هوش مصنوعی درکشور است، یک انقلاب جدیدی در حوزه هوش مصنوعی، بحث ایدهها و نو آوری در جامعه شکل گرفت و عملا داریم دستاوردهای علمی و پژوهشی نخبگان و استادان در دانشگاهها را به جامعه تزریق و به دولت کمک میکنیم؛ و این علم کلا در آیند نزدیک مشاغل را تغییر خواهد داد.
عطار زاده ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی یک دانشگاه اجتماعی است که برای حل مسئله و مشکلات جامعه تلاش میکند و با همه دستگاه ها، سازمانهای مردم نهاد، همکاری خوبی داریم تا بتوانیم بر مبنی منویات مقام معظم رهبری وظایف، رسالت و ماموریت دانشگاه را انجام دهیم.
وی یادآور شد: اندیشکده حکمرانی و قانو گذاری مازندران در ذیل مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی در بهمن ۱۴۰۱ شکل گرفت، اندیشکده دارای سیاست ها، ماموریتها و برنامه محور میباشد. این اندیشکده شناسایی مسایل و مشکلات استان، ظرفیتهای استان، اولویت بندی مسایل و نظام مسایل مازندران و تعامل با نمایندگان استان مازندران در مجلس شورای اسلامی و فعالیتهای پژوهشی در زمینه سیاسی مسایل از مهمترین اهداف این نشست تخصصی است؛ که از ظرفیتهای نخبگان استان در دانشگاههای برتر استان و سایر افراد سازمانها و دستگاههای اجرایی مازندران استفاده شود
این نشست با حضور دکتر ایمان عطارزاده معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، دکتر سید میرالله حسینی رئیس دانشگاه آزاد واحد بابل، دکتر همایون موتمنی با مدرک دکتری مهندسی کامپیوتر عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری، مهندس علی نوروزی مدیر کل مخابرات منطقه مازندران، دکتر محمد صالحی معاون هماهنگی استان مازندران، دکتر رضا یوسفی سعیدی آبادی مدیر اندیشکده حکمرانی و قانونگذاری و دبیر شورای علمی مازندران، استادان، کارکنان و دانشجویان در سالن اجتماعات دانشکده پزشکی این دانشگاه برگزار شد؛