۲۲ نمونه گونه جانوری استان چشم انتظار موزه تاریخ طبیعی
به علت نبود موزه تاریخ طبیعی در کهگیلویه و بویراحمد ۲۲ گونه جانوری در مکانی نامناسب نگهداری میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیر کل حفاظت محیط زیست استان با بیان اینکه ذخیره منابع ژنتیکی یکی از ارکان حفاظت در خارج از زیستگاه اصلی است و نقش مهمی در احیاء گونهها دارد افزود: این کار دراستان در حال انجام است.
جاودان خرد ادامه داد: راهاندازی بانک سلولی جانوری یکی از دغدغهها و نیاز اصلی برای حفاظت از گونههای جانوری استان بود که با تلاش و تأمین اعتبار، خرید و به روزرسانی تجهیزات بخش آزمایشگاهی انجام شده است.
وی به اقدام محیط زیست با گونههای جانوری پس از ذخیره ژنتیکی آنها اشاره کرد و گفت: در حال حاضر گونهها پس از ذخیره ژنتیکی و تاکسیدرمی در محیط زیست استان نگهداری میشوند و اکنون ۲۲ نمونه تروفه در محیط زیست وجود دارد که به دلیل نبود موزه تاریخ طبیعی این گونهها در اداره کل و درمساحت ۲۰ متر مربعی احداث شده توسط این اداره نگهداری میشوند.
اسلام جاودان خرد گفت: ساختمان موزه تاریخ طبیعی استان در دور اول سفر ریاست جمهوری احمدی نژاد در ارتفاعات مشرف بر پارک جنگلی یاسوج کلنگ زنی شد و تقریباً ۲۰ درصد پیشرفت کاری داشت اما متأسفانه از آن زمان تاکنون رها شده است.
جاودان خرد افزود: در سفر دکتر سلاجقه معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به استان و بازدید ازآن قول مساعد داد و گفتند: وجود موزه تاریخ طبیعی برای کهگیلویه وبویراحمد به عنوان نگین زاگرس ضروری است و میبایست پیش از این ساختمان موزه تاریخ راهاندازی میشد و سازمان حفاظت محیط زیست این آمادگی را دارد که با همکاری استانداری نسبت به تکمیل موزه اقدام کند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اضافه کرد: در ادامه رایزنیها برای احداث موزه تارخ طبیعی استان، دکتر عسکری معاون اقتصادی استاندار نیز از این سازه رها شده بازدید کرد و قول مساعدت داد.