پخش زنده
امروز: -
سرپرست تعزیرات حکومتی قم گفت: در ۶ماهه امسال ۲۵۳ میلیارد تومان جزای نقدی در سه گروه کالا و خدمات، قاچاق کالا و ارز و بهداشت و درمان در این استان رسیدگی و به قطعیت رسیده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، تقی حسام، سرپرست تعزیرات حکومتی قم، با اشاره به جریمه قطعی ۲۵۳ میلیاردی پرونده های تعزیرات حکومتی قم، گفت: این رقم مربوط به رسیدگی به ۴ هزار و ۶۶۵ پرونده تخلف در سه گروه کالا و خدمات، قاچاق کالا و ارز و پرونده بهداشت، دارو و درمان است.
وی افزود: در این مدت ۴ هزار و ۶۰۲ پرونده در بخش کالا و خدمات به جزای نقدی به ارزش ۱۸۰ میلیارد تومان محکوم شده است.
حسام گفت: در گروه قاچاق کالا و ارز نیز در ششماهه امسال، حکم ۵۱۰ پرونده به ارزش ۱۴۰ میلیارد تومان به قطعیت رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: در گروه بهداشت، دارو و درمان نیز از ابتدای سال جاری تا پایان شهریور، برای ۹۳ پرونده به ارزش ۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان حکم قطعی صادر شده است.
سرپرست تعزیرات حکومتی قم بیان داشت: همچنین طی این مدت ۴۰۶ پرونده در بخش کالا و خدمات، ۱۰۶ پرونده در گروه قاچاق کالا و ارز و ۲۷ پرونده حوزه بهداشت، دارو درمان حکم برائت گرفتند.