پخش زنده
امروز: -
نخستین همایش مبارزه با مفاسد اقتصادی شمالغرب کشور با شرکت مسئولان دستگاههای نظارتی استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل به مدت یک روز در تبریز برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی دبیر قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی با تأکید بر ایجاد روحیه فسادستیزی در جامعه، گفت: باید جبهه مردمی مبارزه با فساد در کشور توسعه و گسترش یابد.
گودرزی در نخستین همایش مبارزه با مفاسد اقتصادی شمالغرب کشور در سالن اجتماعات فرمانداری تبریز، افزود: در قالب اجرای این برنامه، تلاش میشود کسانی که دوست دارند در کشور فساد نباشد و در دستگاه ها، صنوف و اقشار مختلف فعالیت میکنند، در کنار هم جمع شوند تا با یک برنامه منسجم و با هوشمندی جلوی گسترش فساد را بگیرند.
وی با بیان اینکه باید روز به روز برای کاهش فساد در جامعه تلاش کرد، اظهار کرد: در این راستا باید به کمک مسئولانی رفت که میخواهند با فساد مبارزه کنند و در جریان این موضوع، اگر مسئولی هم فاسد است، باید با آن برخورد کرد.
دبیر قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی با اشاره به خاصیت سرایت فساد در جامعه گفت: در زمان کنونی، گسترش فساد در جامعه به معضل تبدیل شده و با توجه به اینکه با آن خوب برخورد نشده است، این معضل در جامعه گسترش یافته و در صورت عدم مبارزه با آن همچنان به گسترش خود ادامه میدهد.
وی تاکید کرد: در این زمینه، دانش و تجربه کشورهای مختلف برای مبارزه با فساد جمع آوری شده و در چنین همایشهایی در اختیار مسئولان و افراد علاقهمند به مبارزه با فساد قرار میگیرد.
گودرزی، افزود: در گام نخست در این مسیر، گفتمان سازی، جریان سازی و تولید ادبیات انجام میشود و در گام بعد، راههای تخصصی برای اصلاح سیستمهای بانکداری، مالیات و سایر سیستمها ارایه میشود.
وی از اصحاب رسانه و مطبوعات خواست، در تولید و ترویج این گفتمان، قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی را کمک کنند و با مطالبه گری از مسئولان برای فعالیت در این زمینه، موجب از بین رفتن این معضل در جامعه شوند.
فرماندار شهرستان تبریز نیز با تاکید بر مبارزه با فساد اقتصادی گفت: فساد اقتصادی، موجب خدشه دار شدن اعتماد عمومی میشود.
یونس فاتح با بیان اینکه محکمتر از گذشته در مقابل مفاسد اقتصادی خواهیم ایستاد افزود: راهکارهایی که برای مبارزه با مفاسد اقتصادی ارایه میشود، متناسب با رفع این معضلات در جامعه نیستند و باید راهکاری موثر و عملی در این خصوص ارایه شود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان شرقی نیز در این همایش با بیان اینکه در مبارزه با مفاسد اقتصادی، مشکلات و نواقص زیادی وجود دارد، گفت: موازی کاری دستگاههای نظارتی در این زمینه، مانع از دستیابی به نتیجه مطلوب میشود؛ زیرا هر کدام مسیر خود را میرود و کارهای هم را همپوشانی نمیکنند.
حضرتی با تاکید بر اینکه برای دستیابی به نتیجه مطلوب در این زمینه باید دستگاههای نظارتی با هم همکاری و تعامل خوبی داشته باشند، افزود: تا زمانی که احساس مسئولیت، وجدان کاری و ترس از خدا وجود نداشته نباشد این معضلات در جامعه از بین نمیرود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه باید با مسئولانی که در زمینه مبارزه با فساد در جامعه کوتاهی میکنند، برخورد جدی شود، گفت: باید از مسئولانی که شجاعانه در این زمینه فعالیت میکنند نیز حمایت کرد.
حضرتی، با انتقاد از غیرفعال بودن یا کامل نبودن سامانههای دستگاههای نظارتی، گفت: هیچ کدام از این سامانهها از جمله سامانههای جامع تجارت، جامع انبارداری و گمرک، قابل نظارت کامل نیستند.