پخش زنده
امروز: -
جریان تبلیغ پویا، زنده و فعال است که بار آن بردوش گروههای تبلیغی، مبلغان شایسته، طلاب و روحانیون قرار دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، ،آیتالله علیرضا اعرافی چهارشنبه شب در پیامی به همایش "سفیران راستگو" در مشهد گفت:مردم همیشه در طول تاریخ پشتوانه حرکتهای تبلیغی بودند و این جریان با مجاهدت امام بزرگوار، هدایت های رهبری و مراجع عالی قدر، مبلغان و حوزه های علمیه، امروز در کشور به رغم همه موانع و مشکلات بار سنگین جهاد تبیین و روشنگری را بر دوش می کشد.
وی افزد:از سوی دیگر جریان گفتمان اسلام ناب و انقلاب اسلامی تبیین شده و موج جهانی پیدا کرده است و ما شاهدیم جامعه و جریان های تبلیغی در جهان گسترش پیدا کرده و معارف الهی و خاندان پیامبر در آفاق عالم نورافشان شده است و همه اینها آغاز یک راه مقدس و طولانی است.
مدیر حوزههای علمیه گفت:در تبلیغ اولین نکته ای که باید به آن توجه کنیم این است که تبلیغ، تبیین و روشنگری روح و فلسفه اصلی حوزه های علمیه، تحصیل ، تدریس و تحقیق حوزه های علمیه باید باشد و فرمایش های اخیر رهبر معظم انقلاب در دیدار روحانیون، راهنمای ارزنده ای بود که بر این نکته تاکید کردند که باید فرهنگ تبلیغ در همه ارکان روحانیت و حوزه های علمیه شکل گیرد.
اعرافی با بیان این که از عالی ترینمقامات حوزه و روحانی تا سطوح گوناگون طلبگی، همه باید دارای فرهنگ ارتباط و گفتگوی با مردم و عرضه کالای دینی و معارف اسلام و انقلاب اسلامی باشیم افزود: فرهنگ تبلیغ باید در تمام ارکان روحانیت و داعیان حوزه های علمیه گفتمان سازی شود و از سویی دیگر تحقیقات، مطالعات و تولیدات علمی حوزه باید معطوف به تبیین و روشنگری در جامعه شود.
وی گفت: همچنین در کنار تبلیغ عمومی به عنوان روش سنتی دیرپا که حوزه های علمیه و بزرگان به آن می پرداختند، باید به روشها و تبلیغ های تخصصی هم بپردازیم که از جمله آن تبلیغ تخصصی معطوف به گروههای سنی از کودک و نوجوان گرفته تا افراد میانسال و کهنسالان است.
مدیر حوزههای علمیه گفت: تبلیغ باید تخصصی و معطوف به گروههای مختلف اجتماعی چون دانش آموزان، دانشجویان، کارگران، کشاورزان و دیگر طبقات صنفی باشد و باید به سمت بهره گیری از ابزارهای نو، شیوه های جدید، فناوری های پیشرفته و انواع ابزارهای جدید حرکت کند.
مدیر حوزههای علمیه با بیان اینکه انواع تخصص های تبلیغی در کنار تبلیغ عمومی ضرورت دارد، گفت: در تبلیغ چند نکته کلیدی از جمله دانش و مهارت لازم، اخلاص و شور هیجان، شناخت مخاطب و آشنایی با دنیای مخاطب برای تفکر و اعماق وجود او لازم است .
وی افزود: در مدیریت حوزه های علمیه به مقوله تبلیغ و زیرساخت های آن توجه شده است از جمله قریب به ۳۰ رشته و گرایش در حوزه تبلیغ و تبلیغ های تخصصی در تولید محتوا و برای تربیت مبلغ تعریف شده و دوره های متعدد تبلیغی با بیش از ۱۰ طرح کلیدی از جمله طرح امین برنامه ریزی شده است.
مدیر حوزههای علمیه با اشاره به دوره آموزشی و مهارت افزایی مبلغین در قلمرو کودک و نوجوان، گفت: دوره آموزشی و مهارت افزایی مبلغین در قلمرو کودک و نوجوان به یادبود همه بزرگان تبلیغ در طول تاریخ حوزه های علمیه و انقلاب اسلامی و به ویژه مرحوم حجت الاسلام والمسلمین راستگو در حال برگزاری است.
همایش مربیان کودک و نوجوان بقاع متبرکه کشور و مربیان کودک و نوجوان نهادهای خراسان رضوی با عنوان «سفیران راستگو»، به یادبود حجتالاسلام حاج شیخ محمدحسن راستگو، با همکاری معاونت فرهنگی تبلیغی این حوزه و دیگر نهادهای حوزوی و مذهبی، ویژه عموم خواهران و برادران چهارشنبه ۲۶ مهر، از ساعت ۱۸:۳۰ در محل مجتمع آموزشی فرهنگی هتل امامت برگزار شد.