پخش زنده
امروز: -
معاون اقتصادی استانداری مرکزی: در زمینه تولید گندم کیفیت لازم وجود ندارد و این موضوع در طبخ نان خود را نشان میدهد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ دبیر همایش نهضت نان کامل در استان مرکزی در این همایش با بیان اینکه این نهضت در استان مرکزی از سال گذشته شروع شده گفت: اقدامات استان مرکزی برای کشور الگوسازی شده و افراد از استانهای دیگر خواستار اجرای این طرح در استان خود هستند.
ملکی تاکید کرد: نهضت احیای نان کامل با هدف سلامت نان و مردم شکل گرفته و اکنون در استان بیش از ۸۵ نانوایی نان کامل عرضه میکنند و رضایتمندی خوبی در جامعه ایجاد شده است.
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه در وزارت بهداشت نیز در این همایش گفت: بهبود کیفیت نان بعد از بیست سال در کشور هنوز احتیاج به مدیریت و برنامه ریزی بیشتری دارد و تجربیات استان مرکزی در احیای نان کامل میتواند برای سایر شهرهای کشور هم قابل استفاده است.
اسماعیل زاده گفت: بر اساس نتایج آخرین طرح جامع الگوی مصرف مواد غذایی خانوار و وضعیت تغذیهای کشور در ایران، مصرف سرانه نان معادل ۱۱۷ کیلوگرم در سال است.
میرزاخانی معاون اقتصادی استانداری مرکزی در خصوص کیفیت گندم تصریح کرد: در زمینه تولید گندم کیفیت لازم وجود ندارد و این موضوع در طبخ نان دیده میشود که باید برای رفع این موضوع یک همکاری و تعامل بین دستگاهی ایجاد شود.
نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به اینکه احیای نان کامل میتواند به اقتصاد کشور هم کمک کند گفت: سال گذشته دولت ۱۴۰ هزار میلیارد تومان یارانه گندم پرداخت کرده است و اگر گندم و نان با کیفیت تولید شود بسیاری از مخارج کاهش پیدا میکند.
امام جمعه اراک افزود: در ۲۰۰ سال اخیر شهرها صنعتی شده، کشاورزی خودمعیشتی نیست، بخش عظیمی از جمعیت در شهرها متمرکز شده که این جمعیت به دنبال کشاورزی نیستند و بیشتر افراد مصرف کننده شدهاند.
او اضافه کرد: سبوس گیری گندم کار اشتباهی است که سبب از بین رفتن مواد مغذی آرد میشود، ضایعات آرد و نان را بالا میبرد و سبب میشود نان از کیفیت لازم برخوردار نباشد.
در پایان این مراسم از تعدادی از فعالان احیای نان کامل در استان تجلیل شد.