۱۴۵ هزار تن به ظرفیت صنایع تبدیلی و غذایی البرز افزوده شد
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی استان البرز گفت: با فعال شدن ۹ واحد تولیدی در نیمه نخست سال جاری، ۱۴۵ هزار تن به ظرفیت صنایع تبدیلی و غذایی این استان افزوده شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛«طاهر عیسی زاده» با بیان اینکه با فعال شدن این واحدهای تولیدی برای ۳۶۲ نفر ایجاد اشتغال شد، افزود: این واحدها با سرمایه گذاری ۱۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال احداث و آغاز به کردند.
وی در ادامه به وضعیت کشاورزی و صنایع تبدیلی و غذایی در استان البرز اشاره کرد و اظهار کرد: البرز به عنوان قطب فناوری و تولید علم در کشور دارای ظرفیتهای کشاورزی و روستایی بالایی در زمینه تولید محصولات زراعی، باغی، دامی، صنایع تبدیلی و گردشگری کشاورزی است.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی استان البرز گفت: این استان به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی، دسترسی به بازارهای مختلف محصولات کشاورزی، داشتن راههای ارتباطی و ترانزیتی، شرایط ویژه گردشگری، فرودگاه پیام برای صادرات دارای شرایط ویژه برای سرمایه گذاری در زمینه فرآوری و بسته بندی محصولات کشاورزی است.
عیسی زاده با اشاره به اینکه در استان البرز۱۷۶ واحد تولیدی در زمینه تولید، فرآوری و بسته بندی محصولات مرتبط با بخش کشاورزی (شامل محصولات باغی، دامی، زراعی، شیلات، خوراک دام و طیور، سردخانه، کود) وجود دارد، تصریح کرد: این واحدها با ظرفیت تولید بیش از یک میلیون و ۶۵۰ هزار تن محصول برای ۶ هزار و ۷۰۰ نفر اشتغال ایجاد کرده اند.