پخش زنده
امروز: -
دبیرکل مجمع جهانی اهلبیت (ع) گفت: ما قائل هستیم که دین در همه صحنههای زندگی از جمله فکر، عقیده، اخلاق، عمل، فرهنگ، جامعه، سیاست، اقتصاد و عدالت جریان دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آیتالله رضا رمضانی دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) که به دعوت شیعیان و مسلمانان کشور مالاوی به این کشور سفر کرده است، در نشستی با جمعی از شخصیتهای مسیحی کشور مالاوی با تشریح انحرافات جامعه لیبرالی گفت: از انحرافات لیبرالیسم این است که اهانت به پیامبران الهی را آزادی میدانند؛ بنده وقتی در شورای ادیان در شهر هامبورگ بودم به ما میگفتند که عکس حضرت عیسی (ع) را با تصویر اسب جا به جا میکنند و آن را امری عادی جلوه میدادند در حالی که از نگاه ما این اهانت به مقدسات است.
وی افزود: اهانت به حضرت عیسی، موسی، ابراهیم و نوح علیهم السلام برای ما غیرقابل قبول است و فرقی بین پیامبران قائل نیستیم. متأسفانه الان قرآن را آتش میزنند، به پیامبر اسلام توهین میکنند و آن را خوب جلوه میدهند. قداست شکنی یعنی هیچ امر مقدسی وجود نداشته باشد و اگر چیزی مقدس شمرده شد، یک تیغ به ریشه آن میزنند.
آیت الله رمضانی تسامح در شریعت را به عنوان دومین انحراف جامعه غرب برشمرد و نتیجه آن را از بین رفتن اصل دین دانست.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) با اشاره به جدایی کامل دین از سیاست در جوامع غربی، اضافه کرد: خطر آنجاست که سیاست از دین جدا و حکومت نیز منحرف شد و حالا قصد دارند تا دین و کلیسا را نیز همراه خودشان کنند.
آیتالله رمضانی با تاکید بر مقابله عالمان دینی با انحرافات جامعه افزود: امروزه میخواهند بشریت را به یک معنویت بدون خدا دعوت کنند در حالی که باید با آن مبارزه کنیم و بگوییم که معنویت تنها با خدا حقیقت پیدا میکند؛ متأسفانه الان در اروپا و آمریکا حدود چهار هزار معنویت جعلی و بدلی ساخته شده است.
وی، رجوع به کتب مقدس را ضروری دانست و گفت: شایسته است تا انحرافات ایجاد شده را شناسایی کنیم و با استفاده از دستورات انجیل مقدس و قرآن کریم بدان پاسخ بدهیم. باید آیات مرتبط با انحرافات جامعه را در قرآن و انجیل به طور مداوم مطالعه کنیم.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) به تبیین وظیفه یک عالم دینی پرداخت و گفت: عالم دینی باید در صدد احیا و حفظ دین باشد. گروهی قصد محو کردن دین را دارند و گروهی نیز میخواهند دین کمرنگ، محدود و احکام آن تعطیل شود. هر دو گروه در نهایت قصد دارند تا ادیان دغدغه اصلی بشر نباشند و در زندگی ما هیچ نقشی ایفا نکنند.
وی افزود: ما قائل هستیم که دین در همه صحنههای زندگی از جمله فکر، عقیده، اخلاق، عمل، فرهنگ، جامعه، سیاست، اقتصاد و عدالت جریان دارد. نگاه مذکور به عنوان یک نگاه دقیق به ابعاد دین از نظر علمای اسلام است.
آیت الله رمضانی اضافه کرد: امیدوارم همه ادیان، عامل به باورهای خود باشند و آموزههای دینی را به نسل جوان منتقل کنند. ما به دنبال اسلام آوردن یک عالم مسیحی نیستیم بلکه فقط میخواهیم بگوئیم یک مسیحی، مسیحی واقعی باشد و یک مسلمان نیز مسلمان واقعی باشد.