پخش زنده
امروز: -
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: این دوره تخصصی 3 روزه با حضور 7 نفر از اساتید برجسته کشوری در حال برگزاری است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ سید حسین موسوی افزود: اورژانس استان نیازمند ارائه حمایت با کیفیت و به روز است که از ۲۲ مهر آغاز و ۲۴ مهر به پایان میرسد.
سید حسین موسوی افزود: کارگاههای این دوره شامل تریاژ چهارسطحی، مهارتهای بالینی و اورژاس قلب است که با حضور ۱۰۰ نفر از کارکنان اورژانس استان و استانهای جنوبی کشور در حال برگزاری است.
متخصص طب اورژانس ومعاون آموزش سازمان اورژانس کشور هم گفت: سازمان اورژانس کشور از سال گذشته برنامههای علمی عملیاتی خود را استاندارد سازی کرده است و بر همین اساس دورهها و کارگاههای آموزشی برگزار میشود که هم اکنون این دوره در بوشهر تشکیل شده است.
حسن نوری ساری با بیان اینکه عملیات اورژانس شامل بخشهای تریاژ تلفنی و بخش عملیاتی است افزود: در بخش تریاژ تلفنی، مردم با سامانه ۱۱۵ اورژانس تماس گرفته و اقدامات لازم از طریق کارکنان اورژانس به صورت تلفنی گفته میشود اینکه چه سوالاتی پرسیده شود و براساس آن چه دسته بندی انجام شود از محورهای این کارگاه آموزشی است.
وی اضافه کرد: بخش دیگر نیروهای عملیاتی هستند که بر بالین بیمار حاضر شده و اقدامات و حمایتهای لازم را برای بیماران قلبی انجام میدهند.
متخصص طب اورژانس ومعاون آموزش سازمان اورژانس کشوربیان کرد: درکنار این کارگاه آموزشی، موضوع توسعه رشته فوریتهای پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از دیگر موارد مهم است که پیگیر هستیم.
نوری ساری از استاندارد زمان طلایی برای حضور بر بالین بیمار یا مصدوم هم گفت و افزود: استاندارد به سه بخش شهرها، کلان شهرها و جادهها تقسیم میشود که استاندارد جادهها ۱۵ دقیقه، کلان شهرها ۱۲ دقیقه و در شهرهایی، چون بوشهر ۸ دقیقه است که در شهرها و جادهها این استاندارد رعایت و شرایط خوب است، اما مشکل در کلان شهرها به علت ترافیک بالاست.
وی عنوان کرد: موضوع دیگر مزاحمتهای تلفنی و انتظارات بالای مردمی است این در شرایطی است که ظرفیت خودروهای اورژانس محدود بوده و باید براساس شرایط بیمار اولویت بندی شود که نیاز به همت جمعی مردم برای رفع این مشکل است.