پخش زنده
امروز: -
کارشناسان بهداشت محیط هرمزگان در شش ماهه امسال، بیش از ۱۵۴هزار بازدید بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی انجام دادند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خلیج فارس، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در این مدت همچنین ۱۶ هزار و ۱۳۱ اخطاریه به واحدهای صنفی متخلف داده شد و ۲۳۹ مورد پلمپ، واحدهای متخلف بهداشتی نیز صورت گرفته است.
عبدالجبار ذاکری افزود:۶۲۴ واحد صنفی متخلف هم در راستای اجرای قانون به دادگاه معرفی شده است.
وی گفت: همچنین در این مدت کلرسنجی، نمونه برداری میکروبی و نمونه برداری آزمایشات شیمیایی برای کنترل کیفی آب و نمونه برداری از مواد غذایی صورت گرفته است.
بیشتربخوانید:کشف ۳ تن ماهی قاچاق در سیریک
ذاکری افزود: ۷۱ هزار و ۵۷۰ کیلو مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و غیر بهداشتی نیز امحاء شد.