۱۶۹ کشته و زخمی بر اثر انفجار در بیروت
بر اثر دو انفجار در منطقه الجناح بیروت نزدیکی سفارت ایران ، ۲۳ نفر کشته و ۱۴۶ نفر زخمی شدند.
{$sepehr_old_video_40160}
به گزارش واحد مرکزی خبر، سفارت جمهوری اسلامی ایران در لبنان اعلام کرد: در این انفجارها، ساختمانهای مسکونی اطراف سفارت کشورمان تخریب شد اما به کارکنان سفارت کشورمان صدمه ای نرسیده است .
حجت الاسلام والمسلمین محمد ابراهیم انصاری در انفجار مقابل سفارت جمهوری اسلامی ایران در بیروت به شدت زخمی و به بیمارستان منتقل شد.
رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در لبنان پس از عمل جراحی و خارج شدن از اتاق عمل ، به کما رفته است.
پیش از این اعلام شده بود که رایزن فرهنگی کشورمان در لبنان در انفجار مقابل درب سفارت جمهوری اسلامی ایران به شهادت رسید.
براساس این گزارش؛ گروه عبدالله عزام از گروه های مرتبط با القاعده مسئولیت این انفجار تروریستی را برعهده گرفت.
انفجارهای امروز بیروت به فاصله دو دقیقه روی داد.
در این انفجارها ده خودرو آتش گرفت و برخی از اجساد در داخل خودروها بطور کامل سوخته اند .
انفجار نخست در پانزده متری ساختمان سفارت به وقوع پیوست و حفره عمیقی ایجاد کرده است و انفجار دوم نیز به فاصله پنج متری انفجار نخست روی داد .
وزیر بهداشت لبنان به منظور نظارت بر روند امدادرسانی درمحل انفجارهای به وقوع پیوسته درمحله الجناح نزدیک سفارت ایران حاضر شد.
شبکه تلویزیونی المیادین گزارش داد: چهره دوعامل انفجارتروریستی صبح امروز نزدیک سفارت ایران در بیروت تصویربرداری شده است و نیروهای امنیتی لبنان درحال شناسایی آنها هستند.
خبرگزاری رسمی لبنان اعلام کرد: دو بمب گذار انتحاری ، عامل انفجارهای امروز(سه شنبه) نزدیک سفارت ایران در بیروت بودند.
این خبرگزاری افزود: یک بمب گذار با پای پیاده و دیگری با خودرو اقدام به حمله کردند.
نجیب میقاتی نخست وزیر کابینه مستعفی لبنان با محکوم کردن انفجار مقابل سفارت جمهوری اسلامی ایران در بیروت، این اقدام تروریستی را تلاش برای ایجاد تنش به منظور القای پیام های سیاسی دانست.
تمام سلام نخست و زیر مامور تشکیل کابینه لبنان هم گفت: این اقدامات تروریستی بخشی از سلسله انفجارهایی است که هدفش انفجار اوضاع کل لبنان است.
دیگر گروههای سیاسی لبنان هم انفجار تروریستی مقابل سفارت جمهوری اسلامی ایران در بیروت را محکوم کردند.
عمران الزعبی وزیر اطلاع رسانی سوریه با محکوم کردن انفجارهای تروریستی صبح امروز نزدیک سفارت ایران در بیروت، سازمان های اطلاعاتی عربستان و اسرائیل را به دست داشتن در این انفجار متهم کرد.
شبکه تلویزیونی المنار گزارش داد: نبیه بری رئیس مجلس لبنان انفجار امروز دربرابر سفارت جمهوری اسلامی ایران در بیروت گفت: هدف این جنایت نه فقط سفارت ایران ، بلکه همه مردم لبنان بوده است.