پخش زنده
امروز: -
مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران گفت: توجه به احیاء و ترویج معماری ایرانی اسلامی در ساختوسازهای شهری به منظور حفظ ارزشهای فرهنگی جامعه و ایجاد فضای سبک زندگی اسلامی در توسعه فضاهای فرهنگی مورد تاکید بوده است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، سید محمد ناظم رضوی در سومین اجلاسیه مجمع کمیسیون فرهنگی-اجتماعی مراکز استانها و ششمین اجلاسیه شهرهای حماسه ساز انقلاب اسلامی با بیان این مطلب که فرهنگ به مثابه زیرساخت در حکمروایی خوب شهری، محصول توسعه متوازن اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و اکولوژیک است، گفت: فضاهای فرهنگی در مراوده بهینه مکان ها، رخدادهای فرهنگی و حضور شهروندان دربرنامهها و مسایل شهری نقش مهمی دارد.
وی افزود: توسعه فضاهای فرهنگی محصول فرایندی دانش بنیان مبتنی بر مدیریت یکپارچه شهری و مشارکت همه جانبه تمامی بازیگران از جمله مردم، حضور و مشارکت بخش خصوصی، تصمیم سازان و تصمیم گیران مدیریت شهری در راستای انسجام، هم افزایی و ارتقا کمی و کیفی فضاهای فرهنگی است.
رضوی با تاکید بر اینکه امروزه توسعه فرهنگی به یکی از پایههای اصلی وظایف مدیریت شهری تبدیل شده است، گفت: اماکن فرهنگی میتوانند به عنوان کانونهای فرهنگ و هنر در شهرها ضمن ایجاد و تولید محتوای لازم، محلی برای انجام فعالیتهای مختلف از جمله فعالیتهای خیرخواهانه و مذهبی نیز باشند و به عنوان یک پایگاه فرهنگی کامل مورد توجه برنامه ریزان مدیریت شهری قرار گیرند.
وی ادامه داد:با تقویت مناسب این اماکن در محیطهای شهری علاوه بر ایجاد پیامدهای مثبت مناسب، رسیدن به اهداف الگوی ایرانی - اسلامی پیشرفت فرهنگی نیز امکان پذیر خواهد بود و همچنین نقش اجتماعی این مکانها هم میتواند، عمده نیازهای خانوادههای امروزی را مرتفع سازد.
مدیر عامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران به سوابق و تجارب این شرکت اشاره و خاطر نشان کرد: شرکت توسعه فضاهای فرهنگی، به عنوان بازوی اجرایی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، در مجموعه طرحهای خود، احداث پروژههای عظیم فرهنگی، اجتماعی و ورزشی را در کارنامه خود دارد و همواره سیاست این شرکت ایجاد بناها و فضاهای ماندگار فرهنگی بوده است.
وی با اشاره به اینکه این شرکت در برنامه ریزیهای آتی همکاری با نهادهای اجتماعی شهر، جامعه هنرمندان و اهالی فرهنگ را در رویکرد خود قرار داده است، گفت: در همین اجلاسیه نیز ما اعلام میکنیم این شرکت در راستای توسعه و گسترش فضاهای فرهنگی در نقاط مختلف کشور آماده هرگونه همکاری در زمینههای مختلف از جمله بخش مطالعات، طراحی و ساخت است.
رضوی در پایان به اخذ جوایز متعدد در طرحهای این شرکت اشاره و تصریح کرد: جایزه خشت طلایی برای پروژههای باغ موزه قصر، سراسر نمای مقاومت و خانه موزه سیمین و جلال، جایزه جهانی تهران در هشتمین جشنواره بین المللی برترینهای پژوهش و نوآوری، جایزه معمار برای پروژههای پردیس سینمایی ملت و باغ موزه قصر، جایزه بتن برای طرح پردیس سینمایی ملت و همچنین جایزه کمیته ملی موزههای ایران؛ همگی نشاندهنده نقش و جایگاه این شرکت در ارتقای کمی و کیفی فضاهای فرهنگی شهر تهران دارد.
مدیر عامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به اینکه این مجموعه آغازگر طرحهای ورزشی، فرهنگی و هنری بسیاری بوده است، تاکید کرد: اولین ورزشگاه مخصوص معلولین، اولین استادیوم ۱۰ هزار نفره شهر، اولین پردیس سینمایی شهر، اولین باغ کتاب، اولین سند بالادستی حوزه ساخت و ساز فرهنگی و اولین مسجد ورودی شهر بخشی از اقدامات این شرکت به شمار میآید.