پخش زنده
امروز: -
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان تهران گفت: آشنایی با متون کهن فارسی یکی از برنامههایی هست که برای کودکان در نظرگرفته ایم، شاهنامه خوانی، نقالی خوانی و قصه گویی میتواند کودکان را با متون کهن آشنا کند.
علیرضا زندوکیلی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما افزود: برگزاری برنامههای متنوع مانند شاهنامه خوانی و قصه گویی، مفاهیم را به صورت غیر مستقیم به کودکان القا میکند و آنها احساس نمیکنند که در کلاس آموزشی قرار دارند بلکه به صورت غیر مستقیم مفاهیم را دریافت میکنند و اینگونه آموزشها تاثیرات خوبی دارد.
وی افزود: ما همچنین در سطح کتابخانههای استان تهران که تقریبا ۱۷۰ مرکز هستند ارائه خدمت میکنیم، کتابخانه ویژه هدهد سفید هم که مختص کودکان و نوجوان هست، فعالیتهای ویژهای در این زمینه انجام میدهد.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان تهران گفت: رسالتی که ما به عنوان نهاد کتابخانهها داریم آشنا کردن کودکان با فرهنگ کتابخوانی و برقراری پیوند بین کودک و کتاب است.
علیرضا زندوکیلی افزود: ما در هر کتابخانه یک بخش برای کودکان داریم یعنی حتی اگر یک کتابخانه کوچک هم در سطح یک منطقه داشته باشیم بخشی از آن برای کودک در نظر گرفته شده که به فعالیت و ارائه خدمات میپردازد.
وی گفت: والدین اغلب خودشان برای تهیه کتاب در کتابخانه حاضر میشوند به همین دلیل در مرحله اول باید آگاه شوند که چه کتابهایی برای کودکان مناسب است، فارغ از طرح پشت جلد که کودک را جذب میکند و گروه سنی که همان جا درج میشود، لازم است یک مشاورهی کتاب هم صورت بگیرد.
علیرضا زندوکیلی افزود: کتابخانههای ما هم به همین شکل است اساسا تمام کتابداران ما مشاوران کتاب هستند و به سنین مختلف به ویژه کودک و نوجوان همچنین به پدر و مادرها برای اینکه کتابهای مورد نیاز و مناسب کودکان را تهیه کنند مشاوره میدهند.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان تهران در پایان گفت: ما در هفته کودک و نوجوان برنامههای شاد و مفرحی مانند شاهنامه خوانی، اجرای سرود، قصه گویی، نقالی خوانی، مشاوره کتاب و همچنین عضویت رایگان در کتابخانهها را برای کودکان برگزار کردیم.