تلاش دولت برای جبران عقبماندگیهای استان فارس
رئیس جمهور گفت: دولت با بهرهگیری از ظرفیتهای استان فارس در بخشهای مختلف، تلاش میکند که مشکلات این استان، برطرف و عقبماندگیها جبران شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای رئیسی با استقبال آیت الله دژکام نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز، ایمانیه استاندار فارس و مدیران دستگاههای اجرایی استان، صبح امروز پنجشنبه وارد فرودگاه شهید آیت الله دستغیب شیراز شد.
رئیس جمهور در ابتدای ورود به شیراز، گفت: در سفر نخست دولت سیزدهم به استان فارس و شهر شیراز به علت همهگیری بیماری کرونا، امکان دیدارهای مردمی فراهم نشد، اما در این سفر، شرایط متفاوت شده و امکان حضور در میان قشرهای مردم و بازدید از طرحهایی که در دور نخست سفر تصویب شده و اطلاع از میزان پیشرفت طرحها، فراهم شده است.
آقای رئیسی، اظهار داشت: بعضی طرحها که در دور نخست سفر تصویب شده، پیشرفتهای خوبی داشته و برخی طرحها نیز در دست انجام است که بهطور جدی دنبال میشود و قصد داریم از بخشهای مختلف بازدید کنیم.
رئیس جمهور، استان فارس را دیار علم، فرهنگ، ادب و هنر، دارالعلم و نیز قطب سلامت، گردشگری، کشاورزی و قطب معدن، نامید و تصریح کرد: در استان فارس با این ظرفیتها میتوان کارهای بسیاری انجام داد و دولت تلاش کرده است که مشکلات این استان برطرف و عقبماندگیها جبران شود.
آقای رئیسی با ادای احترام به شهدای عالیقدر، مفاخر، جانبازان و ایثارگران استان فارس، اظهار امیدواری کرد که در دو روز سفر هیئت دولت به این استان، به مشکلات آن رسیدگی شود.
افتتاح آزادراه ۲۵ هزار میلیارد تومانی شیراز ـ اصفهان
آزادراه شیراز ـ اصفهان، امروز با حضور رئیس جمهور به بهرهبرداری رسید.
قطعه اول تا ششم این آزادراه به طول ۲۱۲ کیلومتر با هزینه ۲۵ هزار میلیارد تومان، امروز به بهرهبرداری رسید تا بخشی از تلاش جمهوری اسلامی ایران برای احیای این مسیر مهم ملی و بینالمللی از بندر انزلی در شمال به جنوب کشور، محقق شود.
آزادراه شیراز ـ اصفهان به دو بخش تقسیم شده است که یک بخش آن از شیراز تا ایزدخواست و بخش دوم آن از ایزدخواست تا اصفهان است.
محور ایزدخواست تا اصفهان به طول ۱۱۶ کیلومتر، حد فاصل شهرضا ـ سهراهی مبارکه ـ ایزدخواست، در دست مطالعه است و بر اساس برنامه زمانی تعیین شده، ساخت آن بهزودی آغاز میشود.
با افتتاح آزادراه شیراز ـ اصفهان، مسیر این دو شهر، ۱۳۴ کیلومتر کاهش و هر سال، ۱۳۶ میلیون لیتر در مصرف سوخت، صرفهجویی خواهد شد.
پل سردار شهید قاسم سلیمانی به طول ۲۶۴ متر، یکی از پلهای خاص این مسیر آزادراهی است که در قطعه ۳ روی دره رودخانه سپیدرود به عنوان مرتفعترین پل آزادراهی، ساخته شده است.
عملیات اجرایی این پل با اتکا به توان داخلی در ۴۸ ماه به طول انجامیده و همچنین در طول مسیر، ۱۰ مجتمع خدمات رفاهی برای رفاه حال مسافران، ساخته شده است.
بر اساس اعلام شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل، آزادراه شمال ـ جنوب برای ارتباط دریای شمال کشور به خلیج فارس، طراحی شده و در دست اجرا است. این آزادراه از بندر انزلی، آغاز و پس از عبور از شهرهای رشت، قزوین، تهران، اصفهان و شیراز به بندر عسلویه، منتهی میشود.
تأکید رئیس جمهور بر تکمیل آزادراه شمال ـ جنوب کشور
آقای رئیسی گفت: با تکمیل راههای ارتباطی شمال به جنوب، مسیر توسعه کشور شتاب بیشتری میگیرد.
رئیس جمهور، امروز در مراسم افتتاح قطعه ۱ تا ۶ آزادراه شیراز ـ اصفهان، از نیروهای پرتلاش و جهادگر که برای رفاه مردم، این آزادراه را ساختند، قدردانی کرد و از متولیان راه و شهرسازی خواست که این مسیر را ادامه دهند تا راه حیاتی شمال به جنوب که در توسعه اقتصادی کشور نقش بسیار مهمی دارد، تکمیل شود.
آقای رئیسی، تصریح کرد: با توجه به اینکه آزادراه شیراز ـ اصفهان، چراغ راه در مسیر توسعه کشور است، درخواست میکنم که به نام مبارک حضرت شاهچراغ علیهالسلام، نامگذاری شود.
رئیس جمهور، همچنین آزادراه شیراز ـ اصفهان را نمادی از نوآوری قدرت و خودکفایی مهندسان سختکوش ایرانی دانست و گفت: کارشناسان و نیروهای زحمتکش، شبانهروز تلاش کردند تا کاری ماندگار برای توسعه کشور اجرا کنند و این نشان میدهد برای اجرای کارهای بزرگ، همه باید جهادی عمل کنیم تا کشور، بیشتر در مسیر پیشرفت قرار گیرد.