پخش زنده
امروز: -
اوقات شرعی ۲۰ مهرماه ۱۴۰۲ به افق اهواز، مرکز استان خوزستان اعلام شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان، امروز پنجشنبه، ۲۰ مهرماه ۱۴۰۲، ۲۶ ربیع الاول ۱۴۴۵ هجری قمری و ۱۲ اکتبر سال ۲۰۲۳ میلادی است.
اوقات شرعی امروز به شرح زیر است:
اذان ظهر در اهواز ساعت ۱۲ و ۲ دقیقه به گوش میرسد و غروب آفتاب ساعت ۱۷ و ۴۷ دقیقه خواهد بود.
نوای روحبخش اذان مغرب نیز در ساعت ۱۸ و ۵ دقیقه طنین انداز میشود و نیمه شب شرعی ساعت ۲۳ و ۲۲ دقیقه است.
اذان صبح فردا، جمعه ۲۱ مهرماه نیز ساعت ۴ و ۵۷ به گوش خواهد رسید و آفتاب در ساعت ۶ و ۱۶ دقیقه طلوع میکند.
ذکر روز پنجشنبه:
لا إِلهَ إِلَّا اللَّهُ المَلِک الحقّ المُبین
به معنای "نیست خدایی جز الله فرمانروای حق و آشکار" است که ۱۰۰ مرتبه خوانده میشود و باعث افزایش رزق و روزی خواهد شد.
خواندن زیارت امام حسن عسکری علیه السلام در روز پنجشنبه توصیه شده است.
حدیث روز را بخوانید:
امام باقر علیه السلام tvl,n: اِنَّ اللّه عَزَّوَجَلَّ یَقى بِالتَّقوى عَنِ العَبدِ ما عَزُبَ عَنهُ عَقلُهُ وَ یُجَلّى بِالتَّقوى عَنهُ عَماهُ وَ جَهلَهُ.
خداوند عزوجل به وسیله تقوا، انسان را از آنچه عقلش به آن نمى رسد، حفظ مى کند و کوردلى و نادانى را از او دور مى نماید. "کافى، ج ۸، ص ۵۲، ح ۱۶"
سخنان آموزنده:
مشکلات مانند ماشین لباسشویی هستند، پیچ و تاب میدهند، میچرخانند و ما را به این طرف و آم طرف میکوبند. اما در نهایت، تمیزتر، درخشانتر و بهتراز قبل خارج میشویم.
احکام شرعی امروز:
سوال: آیا ملکیت زمانى، براى مدت محدودى در سال به اشخاص حقیقى یا حقوقى قابل واگذارى است؟
جواب: واگذارى منفعت ملک به شخص حقیقى یا حقوقى براى مدّت محدود در یک سال یا براى همان مدّت محدود در چند سال به صورت اجاره یا صلح منفعت اشکال شرعى ندارد خواه واگذارى تمام منفعت به یک شخص و یا واگذارى منفعت به چند نفر به نحو مشاع که در همان زمان واگذارى، همه افراد مورد نظر مالک آن منفعت باشند، لکن مشروط به اینکه بین خود توافق کنند که هر فردى به تنهایى در یک زمان معین از آن استفاده کند، ولى ملکیت زمانى عین به نحوى که عین را مالک باشد تا زمان مشخصى، این صورت شرعى ندارد خواه به صورت فردى و خواه به صورت جمعى به نحو اشاعه، به نحوى که نفر اول فقط در زمان اول و نفر دوم در زمان دوم مالک عین باشد و یا چند نفر مجموعاً به نحو مشاع تا زمان خاصى مالک آن عین باشد، این صورت شرعى ندارد. (استفتائات مقام معظم رهبری)