در یک سال اخیر
راه اندازی ۱۹ هنرستان جوار صنعت در خراسان رضوی
هنرستان های جوار صنعت با مشارکت دو طرفه مجمع خیران و اداره کل آموزشهای فنی و حرفه ای خراسان رضوی راه اندازی شده است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، مدیرعامل مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزشهای فنی و حرفه ای
خراسان رضوی گفت: طی یک سال اخیر ۱۹ هنرستان جوار صنعت با هدف توسعه مهارت آموزی در استان راه اندازی شد.
منصوره شریف الحسینی امشب در سومین گردهمایی ملی خیر موثر با عنوان «چهره ارغوانی» در مشهد افزود: این هنرستان ها با مشارکت دو طرفه مجمع خیرین و اداره کل آموزشهای فنی و حرفه ای استان راه اندازی شده است.
وی با بیان اینکه هر انسان اندیشمندی به موضوع مسوولیت اجتماعی توجه دارد، افزود: همین اصل مهم و راهگشاست که موجب برگزاری گردهمایی خیران و نیکوکاران در حوزه توسعه و ترویج آموزش های فنی و حرفه ای شده است.
مدیرعامل مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزشهای فنی و حرفه ای خراسان رضوی بیان کرد: فرهنگ سازی و افزایش مهارتها و توانمندی های مهارتی هدف اصلی فعالیت مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزش های فنی و حرفه ای در استان و کشور است.
وی ایجاد امید در بین جوانان را دیگر هدف فعالیت این مجمع از طریق مهارت افزایی اعلام کرد و گفت: مدیریت آسیب ها و چالش ها نیازمند فعالیت خیران موثر است، افرادی توانمند و برنامه ریز در جهت رفع نیاز جامعه هستند که برای رفع چالش جامعه قدم برمی دارند.
شریف الحسینی بیان کرد: شناسایی و معرفی توانمندی های اعضای مجمع برای بهره گیری در راستای تحقق اهداف مورد نظر مجمع مهمترین هدف برگزاری این همایش است.
وی با تاکید بر اینکه مجامع مردمی کارشان تولید ارزش است، بیان کرد: تولید ارزش همان چیزی است که در هر جامعه وجودش ضرورت دارد و موتور محرک چرخ های توسعه محسوب می شود.
خیران باید در جهت تولید ثروت تلاش کنند
دبیر کمیسیون مسوولیت های اجتماعی اتاق بازرگانی خراسان رضوی نیز در این مراسم با بیان اینکه مسوولیت اجتماعی تعاریف بسیاری برایش داریم، افزود: مسوولیت اجتماعی باید کمک به تولید ثروت کند تا بتوان آسیب های اجتماعی را برطرف کرد کما اینکه عمده خیریه ها که برای کمک آمده اند با مشکل مالی همراه هستند.
محسن شرکا تصریح کرد: تورم، کاهش ارزش پول ملی و عدم تدبیر در مسایل اقتصادی موجب مشکل تر شدن مسایل در خیریه ها شده است.
وی تاکید کرد: توانمندسازی نهادهای غیردولتی در امور خیریه با هدف تولید ثروت برای وقف کردن در امور خیر به موازات کمکهای مردمی امروزه مورد نیاز جامعه و کشور است.
وی ادامه داد: خیریه ها باید برای رفع مشکلات با تولید ثروت برای جامعه اقدام کنند تا این ثروت برای حل مشکلات هزینه شود.
شرکا اظهار کرد: باید یک صندوق کارگشایی برای توانمندسازی افراد در کشور ایجاد کنیم زیرا رشد فرد در جامعه ما نیازمند سیر صعودی است.
۵۵ مرکز دولتی و هزار و ۵۵ آموزشگاه آزاد در زمینه آموزشهای فنی و حرفه ای در استان شش میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی عهده دار امر مهارت آموزی هستند.
این استان همچنین ۲۶۰ دانشگاه و مرکز آموزش عالی در سطح ۳۳ شهرستان، ۳۳۰ هزار دانشجو و سه هزار و ۷۵۷ نفر عضو هیات علمی دارد.
۳۷ موسسه علم و فناوری و ۹۸ شرکت دانش بنیان نیز در خراسان رضوی فعالیت دارند.