پخش زنده
امروز: -
رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به الگوی درسی بودن سواد رسانه گفت: فراگیری سواد رسانه میتواند سرفصل آموزشی در مدارس باشد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، نامدار صداقت درباره دورههای آموزش خبرنگاری پانا که در اردوگاه شهیدباهنر در حال برگزاری است گفت: دورههای پانا، دورههای خوبی هستند که در مدیریتهای جدید از سال گذشته تا به حال برگزار شدهاند و امیدواریم به صورت مستمر انجام شود.
وی با طرح این سوال که این دورههای خبرنگاری پانا چه کمکی به دانشآموزان میکند؟ افزود: دانشآموز با توجه به ظهور فضاهای مجازی و سوءاستفاده دشمنان از این فضا، حتما باید با مباحث خبری آشنا باشند. یعنی حداقل وقتی که با خبری مواجه میشوند بدانند صحت خبر چقدر است. اتفاقی که پانا رقم زده خوب است، اما باید ادامهدار باشد.
صداقت درباره اهمیت فراگیری سواد رسانهای برای دانشآموزان اضافه کرد: فراگیری سواد رسانه، امروز یکی از بیبدیلترین مواردی است که حتی میتواند سرفصل آموزشی در مدارس ما باشد. برای مثال امروز وقتی وارد خانهای میشوید هیچکس را بدون تلفن همراه نمیبینید و همه اخبار و ... را دنبال میکنند. با هجمهای که دشمنان در فضای مجازی به ما دارند اگر از همین سنین پایین اخبار را یاد نگیریم طبیعی است که در سنین بالا هر آنچه که معاندان میگویند روی ذهن ما اثرگذار است. اگر بچهها سواد رسانهای داشته باشند، والدین خود را به راحتی نسبت به حقیقی و کذب بودن خبر متقاعد میکنند.
وی درباره اینکه فراگیری سواد رسانهای چه تاثیری بر روی دانشآموزان میگذارد یادآور شد: سواد رسانهای یک الگوی درسی است و ذهن دانش آموزان را باز میکند. ما درس را برای اینکه به یک سطح علمی مناسب برسیم میخوانیم پس حتما با وجود این همه رسانه اثرگذار در دنیا، نیاز به داشتن ذهنی بازتر نسبت به اخبار و محتواهای تولید شده داریم.