پخش زنده
امروز: -
شهروندان چابهاری در پی دسترسی محدود و کمبود آب شرب در این شهر گلایمندند. اما روایت این کم آبی چیست؟
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان ، در بندر چابهار که خود همسایه دریاست، در بیشتر نقاط این شهر، بهمردم بصورت سقایی و جیربندی شده آبرسانی میشود ومردم این شهرستان در تامین آب شرب خود مجبورند برای هر تانکر آب بین ۵۰۰ تا ۸۰۰ هزارتومان پول پرداخت کنند.
قاسمی مدیرعامل آبفای استان سیستان وبلوچستان در گفتگو باخبرگزاری صداوسیما گفت:در حوزه شهرستانچابهار در بحث تامین آب شرب مردم یک عقب ماندگیهای تاریخی وجود دارد که ازگذشته برجای مانده است و برای برون رفت از شرایط نیاز به اعتبارات لازم است.
وی افزود: در چند سال گذشته برای آبرسانی به شهرها وروستاهای حاشیه سواحل مکران طرح های بزرگی در دست اجراست کهمهمترین آنها اجرای طرح خط انتقال آب از آب شیرین کن کنارک به چابهار، و انتقال آب از صد زیردان بهچابهار استکه با بهره برداری این طرح ها امیدواریم بخش بسیار بزرگی از مشکلات حوزه آب در این بندر رفع شود.
وی عنوان کرد: در سفر ریاست جمهوری به شهر چابهار، دستور یک مصوبهای را دادند که براساس این مصوبه قرار شد ۵۰ هزار مترمکعب آبرسانی به شهر چابهار افزایش پیدا کند و این امر با تکمیل طرح خط لوله آب از اب شیرین کن کنارک به چابهار، عملیاتی خواهد شد.
میثم جعفرزاده مشاور وزیر و رییس مرکز جهاد آب سانی وزارت نیرو در رابطه به آب شرب شهرها و روستاهای ساحلی سیستان وبلوچستان عنوان کرد: تاکنون به ۵۰۴ روستا که فاقد تاسیسات اب بودند وبا تنش بی آبی روبرو بودن، با اجرای شبکه ولوله گذاری، به مدار شبکه آبرسانی وصل شدند ومشکل آب شربشان حل شده است.
وی بیان کرد: ۲۳۰ روستای دیگر، کار شبکه گذاری آب درآنها انجام شده و در مراحل پایانی کار قراردارند که در آیندهای نزدیک به شبکه آبرسانی پایدار متصل خواهند شد.