پخش زنده
امروز: -
موانع و مشکلات پیش روی جمعیت جوانان هلال احمر، با حضور 17 نماینده شهرستان های آذربایجان غربی به میزبانی شهرستان مهاباد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد بررسی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، 30 هزار دانشجو و دانش آموز جمعیت هلال احمر استان ، سفیر حمایتهای روانی و اجتماعی می شوند و خانواده ها را در قالب طرح خادم برای مقابله با بحرانهای احتمالی آماده می کنند.
تلاش برای جذب نوجوانان و جوانان در 320 مدرسه و تمام واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان از جمله مهمترین برنامه های معاونت امور جوانان، تربیت و آموزش تیم های سحر (یا سفیران حمایتهای روانی و اجتماعی ) است.
سرپرست معاونت جوانان جمعیت هلال احمر استان گفت: عمده فعالیت معاونت امور جوانان ، تربیت و آموزش جوانان در امور امدادی وعام المنفعه تشکیل تیم های سحر است.
منیجه سرخوش با بیان اینکه تیم های سحر سفیران حمایت های روانی در بلایا و حوادث است افزود: اعضای تیم های تخصصی سحر که دوره های آموزشی را در سطح کشور گذرانده اند آماگی این را دارند که پس از حوادث و بلایا درصحنه حادثه حضور پیدا بکنند و نسبت به انجام حمایت های روانی مختلف از خانواده و خصوصا کودکان آسیب دیده در آن صحنه انجام دهند.
جمعیت هلال احمر همچنین با اجرای طرح خادم، در صدد افزایش جذب جوانان در این جمعیت و ارائه آموزش های لازم به آنان است.
سلیمان فرازمهر رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان مهاباد هم گفت: کانون های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی یکی از فعال ترین کانون ها است و هر سال جذب و سامان دهی در این کانون ها صورت میگیرد و دوره های آموزشی کمک های اولیه، تزریقات، دوره های امداد و نجات و دوره آموزشی در برابر مخاطرات برگزار میشود.
در کنار آموزش های امداد عملیاتی، آموزش امداد روانی هم در دستور کار جمعیت جوانان هلال احمر قرار دارد طرحی که در زلزله خوی عملیاتی شد.
حضور تیم های سحر در زلزله های خوی نقش مثبتی داشت و زمینه ساز فضایی شاد همراه با یکسری آموزش ها بود.
فعالیتهای عامالمنفعه و بشردوستانه در بخش های زیستمحیطی، بهداشتی، سلامتی ، حمایتی و امدادگری از قبیل مانور و عملیاتهای امدادی و برگزاری دورههای بازآموزی از جمله وظایف جمعیت هلال احمر کشور است.
در حال حاضر حدود 30 هزار دانشجو و دانش آموز در آذربایجان غربی عضو جوانان هلال احمر استان هستند.