پخش زنده
امروز: -
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: ارتقا سواد سلامت روان جامعه و به تبع آن افزایش امید، شادکامی و نگاه مثبت به آینده لازم و ضروری است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل محمد جعفرزاده در رابطه با هفته سلامت روان با اشاره به شعار هفته سلامت روان سال ۱۴۰۲ با عنوان «سلامت روان مسئولیت فردی و اجتماعی همه ماست» اظهار کرد: فدراسیون بین المللی سلامت روان، دهم اکتبر مصادف با ۱۸ مهرماه هرسال را روز جهانی سلامت روان نامگذاری کرده و در ایران نیز به همین مناسبت، روزهای ۱۸ الی ۲۴ مهرماه هر سال بنام هفته سلامت روان است.
وی گفت: سلامت روان مانند ابعاد دیگر سلامت از طیف گستردهای از عوامل و تعیین کنندههای اجتماعی تأثیر میپذیرد و همه ما در مورد سلامت روان خود و دیگران مسئول هستیم.
معاون بهداشتی دانشگاه علومپزشکی استان اردبیل تصریح کرد: نیاز به ارتباطات اجتماعی، از جمله نیازهای اولیه انسانی تلقی میشود که برای بهزیستی فردی و جمعی افراد بسیار با اهمیت ماست.
جعفرزاده افزود: انسانها به عنوان موجوداتی اجتماعی در بسیاری از مسائل به یکدیگر وابسته هستند، آنها به طور مداوم در ارتباط با یکدیگر بوده و درون شبکهای از خویشاوندان و غیر خویشاوندان جای گرفتهاند.
وی ادامه داد: فقدان این شبکههای اجتماعی میتواند پیامدهای منفی برای سلامت روان افراد داشته باشد، به گونهای که بدون روابط اجتماعی افراد کمک و حمایت اجتماعی دریافت نمیکنند، تنهایی را تحمل کرده و خود را در وضعیت انزوای اجتماعی مییابند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل ضمن تبریک این روز بزرگ به همه همکاران فعال در حوزه سلامت روانی و اجتماعی گفت: امید است با غنیمت شمردن فرصت هفته سلامت روان، در جهت ارتقا سواد سلامت روان جامعه و به تبع آن افزایش امید، شادکامی و نگاه مثبت به آینده و متعاقب آن داشتن جامعهای سالم گامهای مؤثری برداریم.
بیشتر بخوانیم:
فعالیت ۱۴ مرکز سلامت روان در اردبیل
مدیرکل بهزیستی اردبیل از فعالیت ۷۴ مرکز غیر دولتی، یک مرکز دولتی و ۱۴ مرکز سلامت روان محلی برای ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی به مردم در این استان خبر داد.