پخش زنده
امروز: -
نهالکاری، مالچ پاشی، مدیریت روان آب و احداث تلههای رسوبگیر در اراضی بیابانی، مهمترین اقدامات برای بیابان زدایی در استان کرمان هستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمان رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری کرمان با اشاره به ضرورت و مسئولیت سنگین حفاظت از جنگل ها گفت: یک میلیون و ۱۰هزار هکتار از اراضی استان دارای پوشش جنگلی است و ۶۷هزار هکتار از حوزههای جنگلی ذخیره گاه محسوب میشوند.
ابوالحسنی تأکید کرد: نگهداری و محافظت از نهالهای تازه کاشت شده برای جلوگیری از هجوم ماسههای روان، بهتر از تحمیل هزینههای گزاف مالچ پاشی و بهترین راه برای مقابله با بیابان زایی است.
معاون فنی منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمان نیز در توضیح اقدامات انجام شده در راستای مقابله با بیابان زایی در این استان گفت: تاکنون حدود ۶۹ هزار هکتار مدیریت روان آبها انجام، سه هزار کیلومتر تله رسوبگیر احداث و برای بیش از سه هزار هکتار بیابان در زمینه انرژی خورشیدی و پوشش گیاهی، اقدامات مؤثری انجام شده است.
قادری افزود: ۱۵هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی شمال استان نیز مالچ پاشی میشوند تا برای عملیات بیولوژیک استفاده شود.
یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار از اراضی بیابانی استان کرمان کانون بحران هستند و ۲۸ کانون فرسایش بادی در شهرستانهای این استان وجود دارد.