پخش زنده
امروز: -
سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی از نگرانی وزیر اطلاعات از بازگشت برخی دانشجویان ستاره دار به دانشگاه خبر داد.
فیاضی در مصاحبه با واحد مرکزی خبر افزود: وزیر اطلاعات در جلسه عصر کمیسیون گفت که باید مشخص شود دانشجویان بازگشتی به دانشگاه اگر تخلفی داشتند چگونه بازگشته و اگر قبلا اخراجی بوده اند با چه ظابطه ای اخراج شده اند.
وی افزود:طبق نظر اقای علوی همچنین وزارت علوم درباره دانشجویان ستاره دار بازگشتی به دانشگاه استعلام یا درخواست کمکی از وزارت اطلاعات نکرده است.
فیاضی خاطرنشان کرد:آمارها درباره دانشجویان بازگشتی ستاره دار متفاوت و متناقض است چرا که آقای توفیقی در زمان سرپرستی اش از بازگشت 400 دانشجو و مسئولان فعلی وزارت علوم نیز از بازگشت 126 دانشجو سخن می گویند.
سخنگوی کمیسیون اموزش و تحقیقات مجلس درباره پرسش نمایندگان از وزیر اطلاعات درخصوص انتصابات وزارت علوم نیز گفت: علوی می گوید بخشی از انتصابات بدون استعلام بوده و بخشی نیز با استعلام صورت گرفته است.
وی ادامه داد: طبق نظر وزیر اطلاعات برخی از انتصابات درحالی صورت گرفته که پاسخ استعلام این افراد منفی بوده و در برخی نیز پاسخ مثبت بوده است.
فیاضی در همین زمینه با اشاره به طرح سوال 23 نفر از نمایندگان مجلس از وزیر علوم در جلسه سه شنبه این هفته گفت: عمده پرسش ها درباره انتصابات است که در صورت قانع شدن نمایندگان کمیسیون ، موضوع پایان می پذیرد و در غیر این صورت سئوال به صحن مجلس برای تصمیم گیری نهایی ارسال می شود.
سخنگوی کمیسیون اموزش و تحقیقات درباره اعلام موجودیت طیف منحله دفتر تحکیم وحدت در روز 13آبان و نظر وزیر اطلاعات دراین باره گفت: وزیر اطلاعات به نمایندگان گفت که تاکنون درخواستی از جانب وزارت علوم درباره مجوز فعالیت تشکل دانشجویی با استعلام از وزارت علوم صورت نگرفته است و در صورت درخواست این وزارتخانه هویت افراد برای تاسیس یا احیای یک تشکل را به صراحت اعلام خواهیم کرد.