پخش زنده
امروز: -
سرپرست معاونت امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان یزد از صدور مجوز مراکز فعال در امر انتخاب همسر خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، آزاده دهقان با اعلام این خبر گفت: یکی از سه عامل مهم و اول برای ازدواج نکردن جوانان، «نداشتن گزینه مناسب» است؛ موضوعی که موجب شده است قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت برای سر و سامان دادن جوانان آستین بالا بزند و راهاندازی مراکز همسریابی را قانونی کند.
وی افزود: بر اساس تبصره ماده ۳۷ قانون جوانی جمعیت، وزارت ورزش و جوانان صدور مجوز فعالیت "مراکز فعال در امر انتخاب همسر" را با اخذ تأییدیه از سازمان تبلیغات اسلامی برای هر متقاضی بر عهده دارد.
سرپرست معاونت امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان یزد بیان داشت: متقاضیان جهت دریافت تأییدیه میتوانند به «سامانه ملی بررسی صلاحیت مراکز همسان گزینی» به آدرس https://smhido.ir/#login مراجعه و اقدام به ثبت نام و بارگذاری مدارک خود نمایند. سازمان تبلیغات پس از بررسیهای علمی و تجربی، صلاحیت ثبت نام کنندگان را مورد بررسی قرار داده و به افراد منتخب گواهی تایید ارائه مینماید.
دهقان ادامه داد: متقاضیان با در دست داشتن گواهی تأییدیه سازمان تبلیغات میتوانند با مراجعه به «سامانه صدور مجوز وزارت ورزش و جوانان» به آدرس https://sd.msy.gov.ir/ogp/index.php و تکمیل فرم ثبت نام، مجوز الکترونیکی خود را در مدت زمان کمتر از ۱۰ روز دریافت کنند.
ضمنا مؤسسین باید شرایط عمومی و اختصاصی ذیل را داشته باشند:
تأهل.
داشتن حداقل ۲۷ سال سن برای مؤسس.
عدم سوءپیشینه.
عدم اعتیاد به مواد مخدر.
داشتن تابعیت ایرانی.
نداشتن سوء شهرت و عدم تجاهر به فسق.
عدم محکومیت به انفصال دائم از خدمات دولتی.
آشنایی با احکام، قوانین و مقررات حوزه ازدواج و خانواده.
آشنایی با مذهب، سنن، فرهنگ منطقه محل فعالیت.
امین و معتمد مردم محل فعالیت.
آشنایی با روحیات، فرهنگ و مذهب خانوادهها در محله و منطقه فعالیت.
شناخت کامل از معیارهای صحیح انتخاب همسر.
دارای تحصیلات در سطح کارشناسی ارشد یا بالاتر در رشتههای تحصیلی مرتبط با حوزه ازدواج و خانواده؛ (کلیه گرایشهای گروه مطالعات زنان، فقه و حقوق، مشاوره خانواده، روانشناسی، علوم اجتماعی، علوم تربیتی، مددکاری اجتماعی جزو رشتههای مرتبط با حوزه ازدواج و خانواده میباشند.)
دارندگان مدرک در سطح کارشناسی، مشروط به داشتن ۵ سال سابقه فعالیت مؤثر در عرصه واسطه گری ازدواج مورد تأیید میباشند.
دارندگان مدارک پایینتر از سطح کارشناسی، مشروط به داشتن ۱۰ سال سابقه فعالیت مؤثر و حسن شهرت در عرصه واسطه گری ازدواج مورد تأیید میباشند.
دارای گواهینامه دورههای آموزشی نظیرمشاوره، حقوق خانواده، احکام ازدواج و طلاق از مراکز مورد تأیید سازمان به میزان حداقل ۵۰ ساعت؛ (با تأیید شورا، ارائه گواهینامه حداکثر ۳ ماه بعد از صدور مجوز بلامانع است)
برخوردار از تجربه فعالیت و حسن سابقه در حوزه خانواده و ازدواج در کانونها و مؤسسات فرهنگی و اجتماعی حداقل به مدت ۲ سال.
ارائه عدم سوءپیشینه کیفری در خصوص مسائل مالی.