پخش زنده
امروز: -
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: در راستای افزایش تولید و تامین نیاز مردم واحدهای نیمه فعال و راکد پرورش دهنده دام و طیور استان فعال خواهند شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، محمد حسین عطایی در جلسه قرارگاه امنیت غذایی و تنظیم بازار استان افزود: جهاد کشاورزی استان برای تامین مرغ و گوشت مورد نیاز مردم برنامه ریزی کرده است تا مردم در تامین کالاهای اساسی دچار مشکل نشوند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه این استان طی سه ماه گذشته تعهد خود را در تامین تولید مرغ انجام داده است گفت: در این مدت استان در رتبه اول کشور درجوجه ریزی و تامین مرغ قرار داشت، ولی در مهرماه هنوز آن میزان از تعهد داده شده در امر جوجه ریزی محقق نشده که امیدواریم تا پایان ماه انجام شود.
عطایی افزود: در خصوص گوشت قرمز نیز بر اساس سیاستهای دولت و وزارت جهاد کشاورزی اقداماتی انجام شده است تا گوشت تنظیم بازاری تهیه و در استان توزیع شود.
وی خاطر نشان کرد: در زمینه شکر، برنج، آرد و نان مشکلی جدی در استان وجود ندارد و به میزان کافی کالاهای اساسی در استان تامین شده است.
عطایی یادآور شد: یکی از بزرگترین مشکلات واحدهای نانوایی استان وضعیت مالکیت این واحدهاست که برای نظارت این واحدها تصمیم گیری مناسبی نیاز است.
وی تاکید کرد: از ظرفیت سایر دستگاههای اجرایی برای نظارت بر بازار و بازرسی مراکز عرضه کالاهای اساسی استفاده خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: خروج دام زنده و کشتار شده از استان همچنان ادامه دارد.