پخش زنده
امروز: -
سومین کنگره بین المللی دانشجویان رادیولوژی کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، دبیر کمیته علمی سومین کنگره بین المللی دانشجویان رادیولوژی کشور گفت: در این کنگره از کمک اساتید برجسته کشورهای استرالیا، کانادا و آلمان در کمیته علمی و داوری مقالات و همینطور از حضور "دکتر نهاردانی"، متخصصص فیزیک ام. ار. آی از کشور آلمان و "دکتر عبدالهی" از کشور کانادا در بخش سخنرانی، استفاده شد.
دکتر عاطفه رستمی به مزایای برگزاری این کنگره اشاره کرد و افزود: این کنگره از آنجا که خاص دانشجویان برگزار میشود، فرصت مناسبی برای افزایش اعتماد به نفس دانشجویان برای ارائه کارهای تحقیقاتی و علمی است و مستمعین این مقالات نیز میتوانند از چالشها و موضوعات بیان شده برای طرحهای علمی جدید استفاده کنند.
وی ادامه داد: همچنین حضور در این کنگرهها نوعی درگیری ذهنی برای دانشجویان ایجاد میکند تا به دوره دانشجویی فقط به عنوان دورهای برای پاس کردن دروس نگاه نکنند؛ بلکه با شرکت در تیمهای پژوهشی و با همکاری اساتید، مقالات و کارهای عملیاتی تحقیقاتی موفقیت آمیزی را به سرانجام برسانند.
دبیر کمیته علمی سومین کنگره بین المللی دانشجویان رادیولوژی کشور گفت: موضوعی که امسال به مباحث کنگره اضافه شد، موضوع هوش مصنوعی بود که مقالات بسیار خوبی در این زمینه توسط دانشجویان به دبیرخانه کنگره ارسال شد.
دکتر رستمی بیان داشت: با توجه به جدید بودن موضوع، مقالات اساتید و دانشجویان درباره هوش مصنوعی و کاربردهای آن در رادیولوژی، از جمله مباحث بسیار جالبی بود که در این حوزه به آن پرداخته شد.
وی به چند نمونه از مهمترین مقالات ارائه شده در زمینه هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: یکی از مقالات جالبی که در این کنگره موردتوجه جدی اساتید و دانشجویان قرار گرفت، تشخیص ذخیره آهن و کم خونیهای شدید بیماران تالاسمی از روی تصاویر بافت قلب و تصاویر بافت کبد بود که به کمک تصویر برداری ام. ار. آی در کنار هوش مصنوعی، قبل از اینکه فرد دچار عوارض شدید شود، بیماری تشخیص داده میشود.
دبیر کمیته علمی سومین کنگره بین المللی دانشجویان رادیولوژی کشور افزود: همچنین مقالاتی مانند تشخیص زودهنگام سکتههای مغزی، تشخیص بیماری ام. اس از روی تصویر شبکه چشم بیماران و کمک به افزایش کیفیت تصویربرداری برای تشخیصهای درست، از دیگر مباحث مطرح شده بود که به تشخیص زودهنگام بیماریها از طریق هوش مصنوعی میپرداخت.