پخش زنده
امروز: -
رئیس سازمان امدادونجات هلال احمر با اشاره به وقوع سیل و آبگرفتگی در ۷۲ ساعت گذشته در سه استان کشور، از کمک رسانی به ۲۴۵ نفر در این مدت خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمودی، رئیس سازمان امدادونجات هلال احمر، با اشاره به وقوع سیل و آب گرفتگی و عملیات امداد به حادثه دیدگان در ۷۲ ساعت گذشته گفت: ۷ شهرستان، یک منطقه شامل ۷ روستا و ۳ شهر از ۳ استان آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل، متاثر از سیل و آبگرفتگی شدند و در این مدت زمان، امدادگران و نجاتگران به ۲۴۵ نفر کمک رسانی کردند و ۸ نفر را نیز به مناطق امن انتقال دادند.
رئیس سازمان امدادونجات هلال احمر با اشاره به این که یکی از هموطنان در شهرستان مشکینشهر استان اردبیل، جان خود را در سیل از دست داد، افزود: ۱۸ گروه عملیاتی شامل ۷۲ امدادگر و نجاتگر، آب تجمیع شده در ۴۸ واحد مسکونی را تخلیه و ۳۲ تخته پتو، ۱۳ تخته موکت و ۴ کیلوگرم برنج را نیز بین حادثه دیدگان توزیع کردند.
گفتنی است، کمک رسانی در استان اردبیل همچنان ادامه دارد.