پخش زنده
امروز: -
یش بینی میشود ؛ امسال ۱۳ هزار و ۴۴۰ تن کیوی در شهرستان بابل تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی بابل گفت: پیش بینی میشود امسال ۱۳ هزار و ۴۴۰ تن کیوی در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
محسن آهنگری با بیان اینکه سطح درختان بارور کیوی شهرستان بابل حدود ۴۵۰ هکتار و غیر بارور حدود ۱۰ هکتار است، افزود: با توجه به اینکه این میوه خاصیت انبارمانی خوبی دارد، در صورتی که درجه حرارت و رطوبت سردخانه به دقت تنظیم و تحت کنترل باشد میتوان آن را تا ۶ ماه نگهداری کرد.
وی خاطرنشان کرد: محل نگهداری این میوه نباید در نزدیکی سایر میوهها بخصوص دانه دارها باشد، زیرا بعلت تصاعد گاز اتیلن از میوههای مذکور و حساسیت شدید میوه کیوی، باعث رسیدگی سریع و نرمی و در نهایت فاسد شدن آن میشود.
آهنگری یادآور شد: کیوی منبع بسیار غنی و سرشار از ویتامین C است و مقدار ویتامین C آن از پرتقال نیز بیشتر است و دارای ویتامین A و ویتامینهای B۱, B۳, B۲ و سایر ویتامینهای گروه ب بوده و از میوههای بسیار کم کالری محسوب شده و از میزان منیزیم بسیار بالایی برخوردار است به همین خاطر نیز امکان ابتلا به بعضی از سرطانها و بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.