آغاز طرح سنجش سلامت پرسنل کشتارگاه صنعتی طیور گچساران
با همکاری دامپزشکی و همراهی مرکز بهداشت، طرح سنجش سلامت پرسنل شاغل در کشتارگاه طیور گچساران آغاز شد.
رجایی فر افزود: با همکاری مرکز بهداشتی و طب کار گروه سلامت طب کار در کشتارگاه مستقر و در محل کار معاینات را انجام داد
وی با بیان اینکه با انجام این کار وقفهای در روند تولید مرغ نیز بوجود نمیآید، گفت: ادارات دامپزشکی و مرکز بهداشت نسبت به اخذ نمونههای لازم و معاینات پزشکی شاغلین در این واحد تولیدی که مستقیماً با سلامت و بهداشت عمومی جامعه سروکار دارند.
مختار رجائی فر گفت: کارکنان شاغل در کشتارگاههای دام و طیور اعم از مسئولان فنی بهداشتی، کارگران خط کشتار و بستهبندی و مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی میبایست دارای کارت تندرستی از مراکز بهداشتی بوده و بکارگیری افراد فاقد کارت تندرستی ممنوع است.
وی ضمن اشاره به رعایت نکات خودایمنی و محافظت فیزیکی در هنگار کار گفت: کارگران و کارکنان کشتارگاهها، مراکز بستهبندی و مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی باید از لباس کار، ماسک و دستکش در حین انجام کار استفاده و مسئولین فنی بهداشتی نیز میبایست در این زمینه نظارت عالیه داشته و موارد را مرتب به مدیران کشتارگاهها یادآوری کنند.
رجائی به آلودگیهای ثانویه محصولات استحصالی کشتارگاهها را یادآور شد و گفت: لازم است بعد از پایان هر نوبت کاری در این مراکز از ماده ضدعفونیکننده جهت ضدعفونی تجهیزات، محیط و ضدعفونی پرسنل کشتارگاه با مواد موثر استفاده و با هماهنگی دامپزشکی و مراکز بهداشت نظارت ادواری از مراکز انجام شود.
دکتر مهدی گرجی زاده، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان گچساران نیز گفت: این واحد صنعتی قابلیت کشتار مرغ را ۶ هزار قطعه در ساعت اعلام کرد و گفت: قریب به ۱۰۰ نفر بطور مستقیم و ۳۰۰ نفر غیر مستقیم در کشتارگاه صنعتی طیور گچساران فعالیت دارند.
که با هماهنگیها با مرکز بهداشت و بمنظور جلوگیری از اختلال در خدمات دهی، معاینات ادواری پزشکی کارکنان در این بخش در محل در حال اجرا است.