پخش زنده
امروز: -
شانزدهمین دوره جشنواره آش ایرانی که از ۸ مهر ماه در نمایشگاه کاسپین زنجان آغاز به کارکرده بود با معرفی برترینها دیشب پایان یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان ؛ مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری زنجان گفت: ۳۰ استان کشور با پخت ۴۲ نوع آش محلی و منطقهای در این جشنواره حضور داشتند.
صفوی افزود: آش دوغ، آش ترش، آش رشته، آش آلو، آش شله قلمکار، و چندین آش محلی با سبزیجات محلی هر روز در حجم وسیع و در غرفههای ویژه هر استان و منطقه پخت و به بازدید کنندگان عرضه شد.
وی گفت : در این جشنواره آشپز زنجانی نفر اول ، آش کرمانشاه دوم و آشپزهای از طارم و زنجان به صورت مشترک سوم شد.
در بخش نمایشگاه صنایع دستی نیز غرفه خانم تقی لو در رشته ملیله نفر اول شد.