پخش زنده
امروز: -
ضریب اشغال تخت در بیمارستان قلب شهر همدان امسال ۷۸ درصد است که این آمار پارسال ۷۰ و سال ۱۴۰۰ حدود ۶۹ درصد بود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ کارشناسی گردشگری سلامت و مدیریت اطلاعات سلامت بیمارستان قلب فرشچیان همدان گفت: بیمارستان قلب و عروق فرشچیان سال ۱۳۹۴ با همت بنیاد فرشچیان و علوم پزشکی همدان احداث شد و این بیمارستان دارای ۲۲۰ تخت مصوب و ۱۸۰ تخت فعال است.
نادر سیفی با بیان اینکه این بیمارستان دارای چهار اتاق عمل همزمان است افزود: عمده تمرکز این بیمارستان بر روی بیماران قلبی شامل آنژیوگرافی، آنژیوپلاستی و جراحی قلب است.
کارشناسی گردشگری سلامت و مدیریت اطلاعات سلامت بیمارستان قلب فرشچیان همدان تاکید کرد: مزیت بیمارستان قلب نسبت به سایر بیمارستانها دارا بودن مجوز پذیرش بیماران بین الملل است و در این راستا قطب منطقه غرب کشور محسوب میشود.
سیفی گفت: این بیمارستان با دارا بودن مجوز گردشگری سلامت علاوه بر پذیرش بیمارانی از استانهای کردستان، کرمانشاه و زنجان، میتواند بیماران خارجی هم پذیرش کند که امسال بیمارانی از اقلیم کردستان و ترکیه به این مرکز برای درمان مراجعه کردند.
او افزود: ۹ هزار و ۷۱۴ بیمار قلبی سال ۱۴۰۰ در بیمارستان فرشچیان بستری شدند که این آمار در سال گذشته به ۱۰ هزار و ۱۷۶ بیمار رسید و پنج ماهه ابتدایی سال جاری نیز چهار هزار و ۵۸۹ بیمار پذیرش و بستری شدند.
کارشناسی گردشگری سلامت و مدیریت اطلاعات سلامت بیمارستان قلب فرشچیان همدان تاکید کرد: همچنین تعداد کل بیماران اورژانس در سال ۱۴۰۰ حدود ۱۲ هزار و ۳۴۶ نفر بود که سال گذشته به ۱۴ هزار و ۱۲۵ نفر رسید پنج ماهه سالجاری نیز این آمار هفت هزار و ۱۷۷ نفر ثبت شده است.
سیفی با بیان اینکه آمار ویزیت بیماران قلب در بخش اورژانس ۵۸ هزار و ۲۱۳ نفر در پنج ماهه سال جاری بوده است گفت: این آمار در سال گذشته ۱۳۰ هزار و ۲۲۵ نفر و سال ۱۴۰۰ بیش از ۱۰۱ هزار بیمار بود.
او افزود: همچنین شمار مراجعان به آزمایشگاه ۳۸ هزار و ۳۸۳ نفر و مراجعان به رادیولوژی یک هزار و ۴۰۴ بیمار بود.
کارشناسی گردشگری سلامت و مدیریت اطلاعات سلامت بیمارستان قلب فرشچیان همدان بیان کرد: ۶۰۶ عمل جراحی قلب سال گذشته در این بیمارستان انجام شد که این آمار از ابتدای سالجاری تا پایان مرداد ماه به ۲۳۲ عمل جراحی رسیده است.
سیفی اضافه کرد: مجموع گاما اسکن سرپایی و بستری ۲ هزار و ۵۳ مورد، تعداد اکوکاردیو گرافی ۶ هزار و ۵۴۶ مورد، آنژیوگرافی ۲ هزار و ۱۰۴، آنژیو پلاستی یک هزار و ۲۲۰، پیس میکر ۹۶، سی تی اسکن کرونر یک هزار و ۵۰۷ مورد بوده است.